Aalborg

LOKALT FORRETNINGSNETVÆRK MED NATIONALE MULIGHEDER

Facts om vores netværksgruppe fra sidste deltager Survey:

  • 98% deltager på grund af det professionelle netværk
  • 87% er beslutningstagere
  • 86% deltagere på grund af kombinationen mellem forretning og motion
  • 80% deltager på grund af mulighederne for at skabe mere forretning

I Virtu Business Club Aalborg møder du ca. 30 engagerede virksomhedsledere og beslutningstagere fra store, mellemstore og små virksomheder. Fælles er vores interesse for faglig sparring og forretning. Den gode dynamik skabes gennem den fælles interesse og passion for networking og cykling.

I Virtu Business Club får du et aktivt erhvervsnetværk alle årets 12 mdr. Her er et bredt udvalg af tilbud fra lokale og regionale netværksmøder med fagligt indhold, endagsture, netværksture til udlandet, VIP arrangementer, udendørs- og indendørs cykling hhv. hver uge og hver 14. dag, samt meget mere. Vi har fokus på at skabe langvarige og værdiskabende relationer.

 

 

Virtu Business Club er forretning før cykling, og målet for os alle er, at det skal give en forretningsmæssig værdi at være med, og så er cyklingen og den ekstra velvære blot en bonus.

Vores team i Aalborg er Virtu Business Club Manager Claus Michael Møller, tidligere professionel cykelrytter gennem 13 år samt Virtu ambassadør Mette Eriksen (Cykelkonsulent DGI).  Vi sikrer kvalitet og udbytte på de enkelte Virtu rides.

Redmark, Aalborg er vores faste lokale samarbejdspartner og samlingssted. Startsted og networking på Virtu rides foregår også fra Redmarks kontorer i Hasseris.

Information omkring de lokale Virtu Rides (OBS: de afsatte 3 timer består af 2 timer på cyklen og 1 time med forplejning/networking):

Vi Cykler Torsdage 17-20
Club Manager: Claus Michael Møller

teamet i aalborg

Claus Michael Møller - Club Manager Aalborg

Kontakt: cmm@virtucycling.com

METTE ERIKSEN

Ambassadør