virtu business club

aarhus

Aarhus

LOKALT FORRETNINGSNETVÆRK MED NATIONALE MULIGHEDER

I Virtu Business Club Aarhus har du mulighed for at møde over 100 engagerede virksomhedsledere og beslutningstagere fra store, mellemstore og små virksomheder. Fælles er interessen for faglig sparring og forretning. Den gode dynamik skabes gennem den fælles interesse og passion for networking og cykling.

I Virtu Business Club får du et aktivt netværk alle årets 12 mdr. Her er et bredt udvalg af tilbud fra lokale og regionale netværksmøder med fagligt indhold, endagsture, netværksture til udlandet, VIP arrangementer, udendørs- og indendørs cykling hver uge henholdsvis sommer og vinter. Vi har fokus på at skabe langvarige og værdiskabende relationer

Virtu Business Club er forretning og cykling og målet for os alle er, at det skal give en forretningsmæssig og faglig værdi at være med. Cyklingen og den ekstra velvære blot en bonus.

Virtu rides i sommerperioden starter fra vores samarbejdspartner Comwell på værkmestergade, hvor vi efterfølgende også slutter af med kaffe/mv og networking.

Virtu Business Club manager i Aarhus er den tidligere professionelle cykelrytter Claus Michael Møller, som har ansvaret for at du kommer hjem fra Virtu rides med en god oplevelse hver gang.

Information omkring de lokale Virtu Rides (OBS: de afsatte 3 timer består af 2 timer på cyklen og 1 time med forplejning/networking):

Ulige uger: Onsdage 17-20;
Lige uger: Tirsdage 17-20
Club Manager: Claus Michael Møller

Sådan kører vi i Aarhus

Vi er et forretningsnetværk - ikke en cykelklub.

Virtu Business Club er, som navnet antyder, et forretningsnetværk. Det vil også sige, at vi ikke er en cykelklub, hvor det primære fokus er struktureret træning og blodsmag i munden. Det betyder selvfølgelig ikke, at cykelaspektet er nedprioriteret – tværtimod er den en vigtig del og en fælles interesse for alle vores medlemmer.

Vi forsøger at være så rummelige som muligt, hvorfor vi på vores ugentlige Virtu Rides fra april til september kører i et tempo, hvor alle kan være med. En specifik tempoangivelse er svær at fastlægge, men hovedparten af vores medlemmer er komfortable med en fart på omkring 28 km/t, når vi ligger i en gruppe.

Vi kører også nogle få skilte- og/eller bakkespurter, så alle kan få pulsen op og få det maksimale ud af deres tid – primært på netværksdelen men samtidig med, at vi også tager højde for den del, der vedrører den fysiske aktivitet. På sigt har vi planer om at udvide de udendørs Virtu Rides med et mere specifik træningsorienteret tiltag for de medlemmer, der har ekstra behov for den del.

Kravene for at deltage i vores Virtu Rides er, at du mødes op på en landevejscykel, og at du har erfaring med at køre med andre. Derudover er cykelhjelm selvfølgelig påkrævet.

De bedste hilsner
Claus Michael

Kurv Vare fjernet. Fortryd
  • Ingen produkter i kurven.