aarhus

LOKALT FORRETNINGSNETVÆRK MED NATIONALE MULIGHEDER

Facts om vores netværk i Aarhus fra vores sidste deltager survey

  • 98% deltager på grund af det professionelle netværk
  • 87% er beslutningstagere
  • 86% deltagere på grund af kombinationen mellem forretning og motion
  • 80% deltager på grund af mulighederne for at skabe mere forretning

I Virtu Business Club Aarhus har du mulighed for at møde over 100 engagerede virksomhedsledere og beslutningstagere fra store, mellemstore og små virksomheder. Fælles i vores netværksgruppe er interessen for faglig sparring og forretning. Den gode dynamik skabes gennem den fælles interesse og passion for networking og cykling.

I Virtu Business Club får du et aktivt netværk alle årets 12 mdr. Her er et bredt udvalg af tilbud fra lokale og regionale netværksmøder med fagligt indhold, endagsture, netværksture til udlandet, VIP arrangementer, udendørs- og indendørs cykling hver uge henholdsvis sommer og vinter. Vi har fokus på at skabe langvarige og værdiskabende relationer

 

Vores erhvervsnetværk er forretning og cykling og målet for os alle er, at det skal give en forretningsmæssig og faglig værdi at være med. Cyklingen og den ekstra velvære blot en bonus.

Virtu rides i sommerperioden starter fra vores samarbejdspartner Comwell på værkmestergade, hvor vi efterfølgende også slutter af med kaffe/mv og networking.

Din Virtu Business Club manager i Aarhus er den tidligere professionelle cykelrytter Claus Michael Møller, som har ansvaret for at du kommer hjem fra Virtu rides og netværksarrangementer med en god oplevelse hver gang. Advokat Bo Vilsgaard, DGI cykelkonsulent Signe Strandvig og Brian Nielsen er dine lokale Virtu Ambassadører, som hjælper med på bla. Virtu rides.

Information omkring de lokale Virtu Rides (OBS: de afsatte 3 timer består af 2 timer på cyklen og 1 time med forplejning/networking):

Ulige uger: Tirsdage 17-20;
Lige uger: Onsdage 17-20
Club Manager: Claus Michael Møller

teamet i aarhus

CLAUS MICHAEL MØLLER

Club Manager Aarhus

Bo Vilsgaard

Ambassadør

Signe Strandvig

Ambassadør

Brian Nielsen

Ambassadør