• Denne begivenhed er allerede afholdt.

BUSINESS GRUPETTO (MINI NETVÆRKSMØDER)

14. marts kl. 15:30 - 19:00Gratis

Vi mødes på First Hotel Atlantic Aarhus, hvor vi starter ud med en introduktion til Virtu Mini Grupetto konceptet. Målet…

Registrer

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.

Vi mødes på First Hotel Atlantic Aarhus, hvor vi starter ud med en introduktion til Virtu Mini Grupetto konceptet. Målet med konceptet er at skabe mulighed for endnu flere dybdegående relationer i Virtu Business Club, til gavn for dig og din virksomhed.

Efterfølgende bliver I fordelt ud i netværksgrupper, hvor du er med til at præge den fremtidige retning for din netværksgruppe. Alle grupper er sat sammen baseret på vores kendskab til deltagerne, deres virksomheder og interesser.

Til slut har Kim Degn fra First Hotel (vores nye medlem i Aarhus) inviteret til lækker aftensmad, hvor der bliver rig mulighed for at dele erfaringer fra møderne imellem grupperne.

Du tilmelder dig herunder, og før mødet fordeler vi grupperne samt tildeler stafetten til en tovholder, som får værtsrollen for det 1. netværksmøde. Herefter koordineres internt i gruppen for næste møde og agenda. Vi anbefaler at mødes en gang i kvartalet.

Værten samt alle deltagere får lejlighed til at præsentere sig selv og sin virksomhed, diskutere udfordringer og temaer som værten på forhånd har lagt op til debat, eller fået input om fra de øvrige deltagere.

Da vi taler om mindre netværksgrupper, er det meget vigtigt at alle, som tilmelder sig disse arrangementer, deltager.

Tilmelding er mulig indtil en uge før mødet.

Program:

15:30 – 16:00 Introduktion til Mini Grupetto

16:00 – 17:30 Mini Grupetto

17:30 – 19:00 Fælles aftensmad

Detaljer

Dato:
14. marts
Tidspunkt:
15:30 - 19:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Virtu Business Club
Hjemmeside:
www.virtubusinessclub.com

Sted

First Hotel Atlantic
Europaplads 10
Aarhus, 8000 Danmark
+ Google Map