Business Model design med direktør Morten Lund, Business Model Design Center

14. januar 2019 kl. 8:00 - 17:00Gratis

Forretningsmodeller og disruption Hvorfor er forretningsmodellen blevet lige eller måske endnu vigtigere end produktet eller ydelsen? Vi starter med en forståelses…

Registrer

Business model design Vi arbejder sammen i mindre grupper omkring spændende opgaver isenesat af professor Morten Lund fra Aalborg Universitet.

Udfyld venligst alle krævede felter

Send tilmeldingsbekræftigelse til:
Forretningsmodeller og disruption
Hvorfor er forretningsmodellen blevet lige eller måske endnu vigtigere end produktet eller ydelsen? Vi starter med en forståelses rejse for at finde ud af hvad forretningsmodeller er og hvorfor de er centrale i forretningssucces. Der bliver referencer til kendte successer, hvor teknologi ikke kunne skabe succes alene og nye disruptive forretningsmodeller.  I indlægget introduceres værktøjer til at arbejde med forretningsmodeller og inspirationer til hvordan man kan styrke sin forretningsmodel.
Morten Lund er direktør gennem de sidste 4 år på Business Design Center (BDC) under Aalborg Universitet. BDC har fokus på research og læring gennem et internationalt netværk og bestræber sig på at være blandt verdens førende indenfor sit felt.
Program
1. Introduktion til begrebet forretningsmodeller, en let teoretisk baggrund samt en række eksempler på succesfulde forretningsmodeller med hensigten at give en forståelse og indføring i forretningsmodeller.
2. Forretningsmodel kanvas indsigt
3. Business Model eksempler der relatere til mediebranchen, og de udfordringer for at outline potentialet i at sætte fokus på forretningsmodel innovation.

4. En lille opgave

Forberedelse

Som en god forberedelse kan anbefales at læse  ”Business model generation” Osterwalder 2010.

Program:

12:00 – 12:30 Frokost og networking

12:30 – 16:30 Jvf. ovennævnte program

16:30 – 17:00 Afrundning og kaffe

Detaljer

Dato:
14. januar 2019
Tidspunkt:
8:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Virtu Business Club
Hjemmeside:
www.virtubusinessclub.com

Sted

Redmark Aalborg
Hasseris Bymidte 6
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Map