• Denne begivenhed er allerede afholdt.

CYKLING SOM VÆKSTMOTOR – FOREDRAG VED HENRIK JUL HANSEN

27. februar 2018 kl. 18:30 - 20:30Gratis

Cykeleksperten Henrik Jul Hansen, der har dyrket emnet ‘professionel cykling’ gennem hele sit voksenliv. Han har et utal af anekdoter gemt i sig og har fået et tæt forhold til mange cykelryttere, hvilket også betyder, at han kender til mange af deres særheder, kendetegn og styrker.

Registrer

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.

Henrik Jul Hansen har dyrket emnet ‘professionel cykling’ gennem hele sit voksenliv. Han har et utal af anekdoter gemt i sig og har fået et tæt forhold til mange cykelryttere, hvilket også betyder, at han kender til mange af deres særheder, kendetegn og styrker:

“Cykelryttere er blandt de klogeste mennesker jeg kender. Sådan lyder det ikke når en af dem får stukket en mikrofon op under næsen sekunderne efter et løb. ”Det var hårdt”. Og på det vurderes de i offentligheden. Men ingen mennesker jeg kender, eller har kendt ti,l har så stor viden om deres egen, og deres kollegers og konkurrenters, fysiske og mentale formåen helt ned i detaljerne. Individualiser, ofte med et strejf af galskab, men også for de fleste med den sociale tæft som moderne cykelsport kræver. Jeg er ikke psykolog eller sociolog, men kan fra et langt liv som iagttager fortælle røverhistorier om de ressourcer som cykleryttere har og kan bidrage med i vores alles liv. Fra Fausto Coppi for 70 år siden til de yngste generationer af pedalatleter”.

siger Henrik Jul Hansen.

Henrik vil således ikke blot øse ud af fascinerende anekdoter – han vil også forklare, hvad cykelrytteren er for en størrelse på det personlige og intellektuelle plan.

Detaljer

Dato:
27. februar 2018
Tidspunkt:
18:30 - 20:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Virtu Business Club
Hjemmeside:
www.virtubusinessclub.com

Sted

Redmark Aalborg
Hasseris Bymidte 6
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Map