FJORDEN & DE 3 FÆRGER

6. maj 2020 kl. 8:00 - 17:30Gratis – 795DKK

Følgebilerne holder klar, når du møder ind til morgenkaffe og briefing i Roskilde. Efter kaffen venter ca. 145 smukke kilometer…

Hvem Deltager

En person deltager til FJORDEN & DE 3 FÆRGER

  • Lotte Halberg

    Lotte Halberg

Registrer

Fjorden & de 3 færger

Udfyld venligst alle krævede felter

Send tilmeldingsbekræftigelse til:

Billetter

Ubegrænset ledige
Fjorden & de 3 færger(Gæstebillet)795,00 DKK

Udfyld venligst alle krævede felter

Log ind for at bestille

Følgebilerne holder klar, når du møder ind til morgenkaffe og briefing i Roskilde. Efter kaffen venter ca. 145 smukke kilometer på cykel samt et par korte sejlture.

Første etape er ca. 65 km. fra Roskilde til Hundested over Kulhuse. Efter sejlturen til Hundested, nyder vi en lækker frokost inden vi kører de sidste ca. 80 km. mod Roskilde. Anden etape forsætter mod feriestedet Rørvig og yderligere en kort tur med færgen. Herefter går turen sydover mod Holbæk og tilbage mod Roskilde.

Ruten er nøje planlagt med gode veje med mindst mulig biltrafik. Virtu Business Clubs erfarne vejkaptajner sikrer, at alle kommer godt med rundt. I følgebilerne sidder mekanikere klar med en hjælpende hånd og et ekstra hjul, hvis uheldet skulle være ude.

Virtu Business Club Jylland mødes ved færgelejet i Aarhus og tager færgen til Odden. Her er der mulighed for en kop morgenkaffe inden vi cykler de øvrige deltagere i møde. Efter Nykøbing Sjælland tager vi retur mod færgelejet og siger på gensyn. Når vi er tilbage ved færgelejet ved Odden har vi fået cyklet 145 km.

TO FARTGRUPPER.

Vælg den af de to grupper, der passer bedst til dig.

VIRTU CLASSICS.

Dette event er en VIRTU CLASSIC. Det betyder, at alle medlemmer fra hele landet er velkomne, og at deltagelse er inkluderet i medlemskabet – uanset medlemstype.

TAG GÆSTER MED.

Til dette event er det muligt for medlemmer at bruge gæstebilletter. Læs mere om gæstebilletter og hospitalitypakker her.

TILMELDINGSFRIST: 30. april 2020

Detaljer

Dato:
6. maj 2020
Tidspunkt:
8:00 - 17:30
Pris:
Gratis – 795DKK
Begivenhed Kategorier:
, , , , , ,