• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Glassmagning

15. november 2018 kl. 19:00 - 21:00Gratis

JUTLANDER BANK OG MUNKEBJERG HOTEL INVITERER I SAMARBEJDE MED RIEDEL HELE VIRTU-NETVÆRKET FRA KOLDING, VEJLE OG HORSENS TIL GLASSMAGNING. At…

Registrer

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.

JUTLANDER BANK OG MUNKEBJERG HOTEL INVITERER I SAMARBEJDE MED RIEDEL HELE VIRTU-NETVÆRKET FRA KOLDING, VEJLE OG HORSENS TIL GLASSMAGNING.

At finde det helt rigtige vinglas er en videnskab, og den østrigske glasproducent Riedel har i mange år forsket i, hvordan glassets udformning kan påvirke både lugtesans og smagsløg – den gode smagsoplevelse starter ved det rette glas. Derfor kan du få et Riedelglas i mange forskellige former, der er optimeret til den enkelte vin og druetype. Det rigtige glas til den rigtige vin kan faktisk betyde, at en vin dufter og smager af 50% mere. Deltag i Riedel-glassmagningen, oplev magien og bliv overbevist om, at det rigtige glas kan gøre en god vin endnu bedre – mens det forkerte glas har den modsatte virkning. I løbet af aftenen skal vi smage tre forskellige vine i tre forskellige glas. Efter glassmagningen serverer Munkebjerg Hotel en lækker spanskinspireret tapasbuffet. Efter smagningen får du dit Riedel Veritas Tasting Set med hjem.

PROGRAM

kl. 19.00 Velkomst

Kl. 19.05 Glassmagning

Kl. 20.00 Munkebjerg Hotel serverer en lækker spanskinspireret tapasbuffet

Kl. 21.00 Tak for i aften

Detaljer

Dato:
15. november 2018
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Hotel Munkebjerg
Munkebjergvej 125
Vejle, 7100 Danmark
+ Google Map