• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gran Fondo Stelvio Kør-selv

31. maj 2018 kl. 8:00 - 4. juni 2018 kl. 17:005500DKK

Du kender måske Stelvio fra Giro d’ Italia, nu får du sammen med Virtu Business Club muligheden for at prøve kræfter med det selv.

Billetter

Nu har du muligheden for at prøve kræfter med de legendariske stigninger, som du sikkert kender fra Giro d’Italia. Området er enestående for cykling og hvis du ikke allerede kender terrænet vil du elske det. Løbet er forholdsvis nyt og har kun eksisteret i 6 år, men på trods, er det et rigtig godt arrangeret løb og afviklingen er også helt i top.

Det er tøjproducenten Santini der står bag arrangementet hvorfor der også er en trøje inkluderet når du deltager. Skulle du gennemføre løbet får du også den eftertragede finisher-cap. Selve løbet afsluttes på Stelvio og det er fælles for alle tre ruter. Et intenst løb med en fantastisk stemning og legendariske omgivelser.

LØBSDAGEN

Dette løb giver muligeder for alle niveauer, da der køres løb på 3 forskellige ruter. Lang, medium og kort. Fælles for de tre ruter er Stelvio passet, en fantastisk stemning og gode depoter.

ET RIGTIG CYKEL HOTEL

Vi bor i Bormio som er et perfekt udgangspunkt for nogle gode ture i området. Bormio er iøvrigt startbyen på løbsdagen. Hotellet vi bor på er et rigtig cykelhotel hvor flere af “protours- holdene” bor under træningsophold.

Hotellet er 4 stjernet og udover en super morgenmad, får vi hver aften 3 retters mad, tøjvask af cykeltøj hver dag samt spa og wellness inkluderet i prisen.

RUNDT OM STELVIO

Vores base er Bormio som ligger ved foden af både Stelvio og Passo Gavia. I dagene optil løbet ruller vi i området og kommer bla. forbi Gavia passet, Stelvio og en tur i dalen og for dem der har lyst, Mortirolo. Byen er en hyggelig gammel by med masser af gode restauranter og små butikker. Her er god stemning og masser at cykelfolk i dagene optil løbet.

LØBET OG RUTERNE

På selve løbsdagen har du mulighed for at vælge forskellige ruter alt efter temperament og niveau. Eneste du skal beslutte dig for inden er om du vil køre den korte rute. Forskellen på mellem og lang er Mortirolo og har du ikke benene på selve dagen kan du dreje fra og “nøjes” med den mellem rute.

DEN LANGE RUTE

151.3km, og 4058 højdemeter

DEN MELLEM RUTE

138 km og 3050 højdemeter

TRÆNING

Løbet ligger en lille måned før La Marmotte hvilket også gør at det for nogle bliver brugt som en test inden løbet i alperne.

Vi anbefaler at du får trænet hvis du skal have en god oplevelse til løbet og en 3.000-4.000 km i benene til juni måned vil nok hjælpe på den del.

Der er mulighed for forskellige ruter alt afhængig af din form og formåen.

PROGRAMMET FOR DE FEM DAGE I BORMIO

Vi kører selv med på løbsdagen og har i dagene op til strikket et program sammen. Det er valgfrit om du vil hægte dig på der. Måske har du andre ønsker til hvordan forberedelse osv. skal ske og det er helt okey. Vi kører i snit 50-60 km og max 2.000 højdemeter pr. dag.

ONSDAG 30. maj

Vi flyver fra Kastrup til Bergamo. Fra lufthavnen har vi en bus til Hotellet i Bormio. Kører man selv står hotellet står klar fra klokken 12.00.

TORSDAG 31. maj

Vi ruller ud kl. 9.00 på en tur i området. Turen går over bla. Gavia passet – en fuldstændig fantastisk stigning som slutter i 2.600 meters højde. Frokosten har vi også styr på. En hyggelig restaurant hvor mange cykelryttere gennem tiden har tanket op med energi.

FREDAG 1. juni

Vi cykler igen idag en tur i terrænet: Der er forskellige muligheder, en af dem er at at tag en tur fra morgenstunden på Stelvio passet og få den i benene inden søndagens løb.

LØRDAG 2. juni

Forberedelse. Nogle vil måske rulle en tur i området, men ikke for hård da der skal gemmes noget energi til morgendagens løb. Klokken 17.30 vil der være en Race Brief efterfulgt af musik, vin og speciliateter fra egnen. Udlevering af race-numre.

SØNDAG 3. juni

Gran Fondo løbet starter fra 7.00 alt efter startgruppe – Efter løbet er der pastaparty i Bormio.

MANDAG 4. juni

Check out fra Hotellet kl 12.00.

STARTNUMMER & LØBSINFORMATIONER

HVAD ER INKLUDERET?

5 overnatninger på et 4* hotel
Morgenmad’s buffet & Aftensmad (3 retter)
Aflåst cykel opbevaringsrum
Startnummer til Gran Fondo Stelvio Santini 2018
Guider med på hele turen
Briefing hver dag om morgendagens tur
SPA område, Jacuzzi, sauna, dampbad, pool

HVAD ER IKKE INKLUDERET?

Frokost
Drikkevarer
Massage (kan tilkøbes for 50 euro pr. dag)
Cykeltransport (950 DKK T/R).
Leje af cykel hvis nødvendigt

Detaljer

Start:
31. maj 2018 kl. 8:00
Slut:
4. juni 2018 kl. 17:00
Pris:
5500DKK
Begivenhed Kategorier:
, , , , , , ,

Sted

Bormio
Bormio, Italy