• Denne begivenhed er allerede afholdt.

INFOMØDE LINKEDIN & SOCIAL SELLING

7. marts 2019 kl. 17:00 - 21:00Gratis

Kom med til infomøde i Virtu Business Club Vejle/Kolding. I forbindelse med vores event omkring LinkedIn og Social Selling afholder…

Registrer

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.

Kom med til infomøde i Virtu Business Club Vejle/Kolding. I forbindelse med vores event omkring LinkedIn og Social Selling afholder vi et times infomøde omkring hvad Virtu Business Club er.

  • Hvordan sælger du, når 60-70% af købsbeslutningerne er truffet på forhånd?
  • Hvad er det der gør at din virksomhed bliver udvalgt?
  • Hvorfor er det, at flere og flere virksomheder er ved at transformere sig til en digital version af sig selv?
  • Hvad kræver det som leder, medarbejder, specialist eller kort sagt hele organisationen for at imødekomme forbrugernes ændrede købsmønstre og sikre din virksomhed i fremtiden?

Få svar på ovenstående, få indblik i Social Selling og bliv bedre til at forløse det digitale salg på LinkedIn.

Der vil være konkrete cases fra forskellige virksomheder og undervisning i LinkedIn funktioner, der giver dig et overblik over hvad du kan bruge LinkedIn til.

Sidst men ikke mindst, så vil du kunne få svar på dine spørgsmål, så du har det rette beslutningsgrundlag til din digitale rejse.

Program:

KL: 17-18  Infomøde Virtu Business Club

KL: 18-19  let Buffet & Networking

KL: 19-21 LinkedIn & Social Selling

KL: 21 Afslutning

LinkedSocial – hvem er det?

LinkedSocial skaber digitale virksomheder – Vi implementerer Social Selling.  Som specialister i LinkedIn, tager vi udgangspunkt i hvordan din virksomhed skaber forretning i dag og starter med om vi kan forstærke den nuværende indsats via LinkedIn. Herefter udarbejdet vi planen for hvordan din virksomhed bliver digital på LinkedIn på den måde der passer til din organisation og lærer jer at bruge det nye salgsværktøj Social Selling. Typisk bliver hele organisationen involveret, men primært ledelsen, salg, marketing, indkøb, produktudvikling og HR. Så ganske enkelt vi viser vejen til at din virksomhed får et digitalt mindset.

Detaljer

Dato:
7. marts 2019
Tidspunkt:
17:00 - 21:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Hotel Munkebjerg
Munkebjergvej 125
Vejle, 7100 Danmark
+ Google Map