• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kick Off efterår 2018 – Comwell Holte

15. august 2018 kl. 14:00 - 19:00Gratis

Skøn dag med netværk, foredrag med Arne Nielsson, cykeltur og Comwells velkendte gode forplejning.

Registrer

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.

Vi skyder efterårsæsonen igang, og alle medlemmer er inviteret. Du er også velkommen til at invitere en gæst, der kan være interesseret i Virtu Business Club.

Kl. 14:00 byder Comwell og Virtu Business Club på kaffe og kage, når vi åbner dørene til en eftermiddag med inspiration, netværk, motion og skøn forplejning.

Glæd dig til et inspirerede foredrag af Arne Nielsson, der er 10-dobbelt verdensmester og OL medaljetager i kano roning. Siden 1996 har han arbejdet som professionel coach og har flere bestsellers om vinderadfærd og mentaltræning på cv’et.

Inden vi klæder om til cykeltøjet, får du et indblik i efterårets og vinterens spændende program i din lokale Virtu Business Club.

Med hovedet fuld af inspiration er det tid til noget frisk luft. Virtu Business Clubs erfarne vejkaptajner har sørget for ruter. Vi bliver mange, så vi opdeler os i grupper, og du kan frit vælge den gruppe, der passer til dit cykel- og ambitionsniveau.

Undervejs bliver der rig mulighed for at netværke, mens vi kører i et tempo, der passer alle i gruppen -men vi skal også have sved på panden, og derfor er der indlagt små intervaller, hvor alle har mulighed for at få lidt god træning ud af turen. Ruterne er ca. 50 km.

Når du kommer retur til Comwell, skal depoterne fylde op, mens du har mulighed for at netværke. Derfor byder Comwell på lidt til ganen og maven.

Vi glæder os til at se dig.

 

DAGENS PROGRAM:

14:00 Kaffe, kage og networking på Comwell Holte

14:45 Foredrag af Arne Nielsson

16:15 Præsentation af efterårets program i Virtu Business Club

16:30 Omklædning

17:00 Cykeltur ca. 50 km.

18:30 Forfriskninger, sandwich og networking

19:00 Tak for idag.

NB: Der opkræves no-show fee på kr. 295,- ved udeblivelse uden afbud. Afbud skal ske senest kl. 10:00 dagen inden arrangementet.

Detaljer

Dato:
15. august 2018
Tidspunkt:
14:00 - 19:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Arrangør

Virtu Business Club
Hjemmeside:
www.virtubusinessclub.com

Sted

Comwell Holte
Kongevejen 495A
Holte, 2840 Danmark
+ Google Map