• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Info-event for Virtu Business Club 2020

24. februar kl. 18:00 - 20:30

Tilmeld dig via linket: https://virtucycling.typeform.com/to/MwGZuU

Kære erhvervsrytter,

Virtu Business Club inviterer til et åbent event, hvor du kan blive introduceret for, hvordan Virtu Business Club ser ud anno 2020.

Virtu Business Club indbyder til et åbent event mandag den 24. februar kl 18.00-20.30 på Hotel Phoenix i København. Her vil vi introducere Virtu Business Club, som den tager sig ud i 2020. Du vil kunne høre om vores kalender af fede events, unikke rejser og eksklusive muligheder for at komme helt tæt på cykelsportens absolutte verdenselite, i form af Virtu Cyclings medejerskab af WorldTour-holdet NTT Pro Cycling.

I løbet af aftenen vil Bo Velds Andresen og Thomas Nybo Riis, som er ansvarlige for erhvervsnetværket i Københavnsområdet, fortælle hvordan du som medlem af Virtu Business Club bliver en del af et fællesskab, der både kan hjælpe dig til at udbygge dine forretningsmuligheder, opbygge din form og til at få passion og forretning til at gå op i en højere enhed. De vil præsentere de tiltag, fordele og events, Virtu Business Club kan tilbyde i løbet af 2020, der foruden et lokalt forankret erhvervsnetværk byder på rejser, events og muligheder for at invitere kollegaer, kunder og samarbejdspartnere med til de største cykelløb i verden på første parket.

Lad dig inspirere af grundlægger og ejer af NTT Pro Cycling Douglas Ryder

Som aftenens hovednavn vil vi få besøg af grundlægger og ejer af NTT Pro Cycling Douglas Ryder. Ryder har med sit Sydafrikanske cykelhold formået at skabe ikke blot sportslige resultater og et stærkt brand, men tilmed opbygget et banebrydende velgørenhedsprojekt med Qubeka Charity, der hjælper Afrikanske unge i skole, i job og på hospitalet. Du kan høre mere om cykelholdet og hvordan WorldTour-cykling ikke blot handler om resultater, business eller brand-værdi, men at der kan være en dybere mening med at træde i pedalerne.

Arrangementet er åbent for alle, uforpligtende og henvender sig til enhver, der kunne være interesseret i hvordan, man kan kombinere forretningsmæssige interesser med et fællesskab omkring passionen for cykling.

Tilmeld dig via linket: https://virtucycling.typeform.com/to/MwGZuU

Detaljer

Dato:
24. februar
Tidspunkt:
18:00 - 20:30
Begivenhed Kategorier:
, , ,
Hjemmeside:
https://virtubusinessclub.com/nyheder/virtu-cycling-indgaar-partnerskab-med-ntt-pro-cycling-2/

Arrangører

Thomas Nybo Riis
Bo Velds Andresen

Sted

Hotel Phoenix
Bredgade 36
Købenahavn, 1260
+ Google Map
Hjemmeside:
phoenixcopenhagen.dk