• Denne begivenhed er allerede afholdt.

livet som sportsdirektør og “lifenavigation”

13. marts 2018 kl. 16:00 - 18:00Gratis

Carmen Small fortæller om livet som professionel cykelrytter, de udfordringer det giver og overgangen til, at være sportsdirektør hos Virtu Cycling Team.
Camilla Kring giver jer et indblik i “lifenavigation” om frihed og fleksibilitet på arbejdspladsen og i privatlivet.

Registrer

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.

Carmen Small fortæller om den sene start på livet som professionel cykelrytter og herefter om overgangen til at blive sportsdirektør for et af verdens bedste kvindehold, mens Camilla Kring forklarer nærmere om hendes koncept “Lifenavigation”, der handler om mere frihed og fleksibilitet på arbejdspladsen og i privatlivet.

fra professionel cykelrytter til professionel leder

Carmen Small fortæller om livet som professionel cykelrytter, om skiftet til at blive sportsdirektør, og om hvordan man gebærder sig i det, der traditionelt set har været en mandeverden.

Amerikanske Carmen Small er tidligere professionel cykelrytter, har vundet nationale mesterskaber, VM-medaljer samt store etapeløb. En alvorlig hjernerystelse satte en stopper for cykelkarrieren og accellererede planerne om at blive sportsdirektør – en rolle hun stortrives i på Team Virtu Cycling Women. Hendes vej til en professionel cykelkarriere har også været alt andet end “normal”.

Efter oplægget vil Carmen være åben for spørgsmål, så tænk gerne på forhånd over emner, I gerne vil have flere svar på.

“Lifenavigation” – fleksibilitet på arbejdspladsen og i privaten

Camilla Kring er uddannet civilingeniør og har en phd fra Danmarks Tekniske Universitet. Hun er desuden forfatter til flere bøger og en dygtig foredragsholder, hvilket har ført til, at hun lavede en TED Talk sidste år.

Hun vil fortælle om hendes koncept “Lifenavigation”, der tager højde for de behov og krav, vi har som individer omkring både arbejdet såvel som privatlivet. Det handler eksempelvis om at implementere en arbejdskultur, der imødekommer de behov og globale trends ift. fremtidens arbejdsplads, hvor folk ikke længere vægter ”cool cash” men er drevet af at arbejde for en mission og hvor ”friheden” til at sammensætte sin arbejdsdag således er tilpasset den enkeltes behov – og hvor der samtidig leveres på virksomhedens benhårde KPI’s.

Camilla vil desuden bruge Roche – Virtu Femme ambassadør, Krestina Flygers, arbejdsgiver –  som case eksempel. Krestina har haft stor glæde af “Lifenavigation”, da konceptet er noget hendes medarbejdere vægter allerhøjest ift. arbejdsglæde og motivation, og det at have friheden til selv at konstruere sin hverdag er et fastholdelseskriterie for mange .

Nærmere oplysninger omkring lokation følger.

Virtu Business Club forbeholder sig ret til at aflyse arrangementet ved manglende tilmeldinger.

Der opkræves No-show fee på 500 kr. Ved udeblivelse til dette arrangement.

 

Detaljer

Dato:
13. marts 2018
Tidspunkt:
16:00 - 18:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Virtu Business Club
Hjemmeside:
www.virtubusinessclub.com

Sted

Comwell Aarhus
Værkmestergade 2
Aarhus, 8000 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.comwellaarhus.dk/