• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lombardiet trainingcamp med Bjarne Riis – fra Billund

19. april 2018 kl. 8:00 - 22. april 2018 kl. 17:007500DKK

Grib muligheden for at få lidt sol på armene, mens du træner i Lombardiets flotte landskab sammen med Bjarne Riis og de andre i netværket.

Billetter

Start sæsonen med en trainingcamp, hvor Bjarne Riis giver tips og inspiration til din træning – og måske en røverhistorie eller to.

Turen går til Lombardiet som du måske allerede kender fra Giro di Lombardia – den sidste af de store klassikere i efteråret. Hvis ikke, kan vi fortælle dig at Lombardiet er fantastisk og her finder du stigninger indenfor alle kategorier. Kombineret med små italienske bjergbyer, cafeer, scooter-trafik og ikke mindst madkulturen har du grundlaget for en perfekt 4-dags tur med masser af netværk, træning, god mad og store cykeloplevelser.

STIGNINGERNE

Området omkring Iseo søen rummer et utal af stigninger og det er kun ambitionerne der sætter begrænsingerne. Her er alt fra 6%-10% i snit og mulighed for at få nogle dage med masser af stigninger. De fleste stigninger omkring øen er omkring 900-1000 meter høje, men ikke langt fra søen finder du også steder over 2000 meters højde.

Du får på denne tur mulighed for at teste dig selv på en lille bjergenkeltstart på et af de lokale “testbjerge”.

ØEN

Vi bor på monte Isola midt i Iseo søen. Her er ingen trafik og hver morgen sejler vi til fastlandet med en færge. Turen tager 7-10 min og giver en god start på dagen. Så snart vi rammer fastlandet er der mulighed for at stikke af fra hovedvejen langs søen og ud i bjergene.

HOTELLET

Vi overnatter på et gammelt kloster ude på øen. En fantastisk oplevelse og samtidig en perfekt base for de kommende dage på cyklen. Vi spiser hver aften i hotellets restaurant som hver dag tryller italienske klassikere frem.

FIRE DAGE MED ESPRESSO, ITALIENSK MAD OG MASSER AF STIGNINGER

Vi har strikket et fire dags program sammen som giver dig en masse højdemeter og nogle fantastiske ture i det smukke landskab. Hver dag stopper vi til frokost og kaffe på udvalgte spisesteder. Vi har gjort os umage for at finde steder hvor sjæl og passion stadig er intakt. Lombardiet kræver, at du har det godt med at køre i bjerge, her er rigtig mange stigninger og de ligger typisk mellem 6 og 9%. Alt efter niveau planlægger vi ruterne så de passer til gruppen.

Er benene ikke til det, har man også muligheden for at rulle en flad tur rundt om søen istedet. En tur på ca. 65 km og en perlerække af småbyer som hver især indbyder til en espresso på torvet. Vi har selvfølgelig valgt et par gode steder ud, så du får det bedste.

HVAD ER INKLUDERET?

• Direkte fly T/R.
• Transfer fra lufthavn til hotel T/R.
• 3 overnatninger på et 4* hotel
• Halvpension (morgenmad og aftensmad, 3 retters menu).
• Aflåst cykel opbevaringsrum.
• Guider med på hele turen – også på cykelturene om dagen.
• Briefing hver aften om morgendagens strabadser og vejr.
• Kort med de kørte ruter

HVAD ER IKKE INKLUDERET?

• Frokost på lokale restauranter.
• Drikkevarer.
• Færgebiletter udenfor de arrangerede ture.
• Cykeltransport (950 DKK T/R).

AFREJSEDATOER

KØBENHAVN 12-15. APRIL
BILLUND 19-22. APRIL

Tilmeldingen åbner d. 31.10.2017

PRIS

7.500,- pr. person i delt dobbeltværelse
1.500,- tillæg for enkelværelse (begrænset antal)

Detaljer

Start:
19. april 2018 kl. 8:00
Slut:
22. april 2018 kl. 17:00
Pris:
7500DKK
Begivenhed Kategorier:
, , , , , , ,

Sted

Monte Isola
Monte isola, Italy