• Denne begivenhed er allerede afholdt.

MTB fra fussingø

10. marts 2018 kl. 9:30 - 13:00Gratis

Virtu Business Club inviterer til spændende MTB ride ved Fussingø tæt ved Randers. Vores lokale medlem i Randers, Brian Thordal…

Registrer

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.

Virtu Business Club inviterer til spændende MTB ride ved Fussingø tæt ved Randers. Vores lokale medlem i Randers, Brian Thordal er sammen med Lasse Sommer fra MTB Randers dagens kompetente guider.

Sporet er et af de mest interessante i østjylland, og lige nu er MTB Randers igang med at opgradere sporet støttet med midler fra lokale fonde. Det er også herfra at der den 12. maj arrangeres stort MTB løb, så her er en god mulighed for at få alle de gode tricks fra lokale kræfter.

Efter turen på omkring 25-30 km (2 timer) er MTB Randers vært ved lidt forfriskninger og blå stussere (det randrusianske svar på en recovery bar).

Vi mødes på slottet’s p-plads (Vasevej 9, 8920 Randers NV) lørdag d. 10. marts kl. 9.30 og kører herfra samlet rundt.

Der bliver mulighed for at prøve kræfter med Gajolen, de små sten, team lir bakken, benbyggeren osv. Men samtidig venter vi på toppen af bakkerne så alle kommer med rundt… nogle af disse sektioner indgår også når sporet og MTB Randers d. 12. maj er vært for XCM DM (Marathon).

MTB Randers er en af Danmarks største MTB klubber med mere end 300 aktive medlemmer, heraf også en stor børn og unge afdeling. Klubben blev i 2016 tildelt “årets cykelklub” af DCU og “årets sportsforening” af DGI

Vel mødt til forårets sidste MTB arrangement i Virtu Business Club regi.

 

Detaljer

Dato:
10. marts 2018
Tidspunkt:
9:30 - 13:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Virtu Business Club
Hjemmeside:
www.virtubusinessclub.com

Sted

Vasevej 9, 8920 Randers NV
Vasevej 9
Randers, 8920 Danmark
+ Google Map