• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Networking og vinsmagning

11. oktober 2019 kl. 18:00 - 22:00

Ole Søgaard-Nielsen (Njord Lawfirm), Jakob Høgholt (Øjenklinikken Hobro) og Jørgen Meyer (Bayern Autogroup) inviterer efter en lang sæson med cykling…

Ole Søgaard-Nielsen (Njord Lawfirm), Jakob Høgholt (Øjenklinikken Hobro) og Jørgen Meyer (Bayern Autogroup) inviterer efter en lang sæson med cykling til et arrangement, med fokus på at udfordre netværkskompetencerne og  træne smagsløgene. Det gør vi med en vinsmagning  i topklasse, hvor vi i korte , men intensive intervaller, prøver kræfter med 8 spændende vine fra topproducenter i Frankrig, Spanien og Italien.

Vinene vil blive præsenteret af en anerkendt og erfaren vinhandler, og både før ,under og efter disse ”intervaller” vil der være gode muligheder for at netværke med de medlemmer , du måske kun har set bagfra :-).

Under smagningen vil der blive serveret lækre tapas sponseret af NJORD Lawfirm.

Prisen for deltagelse i dette arrangement er kun 450 kr., og da der kun er et  begrænset antal  pladser, bedes tilmelding og betaling ske senest den 19.9 .

Bemærk at tilmelding IKKE kan foretages her på hjemmesiden men udelukkende ved betaling til Ole Søgaard-Nielsen pr. mobilepay på 20138997 med angivelse af ”Navn+ Vinsmagning ”

 

 

Detaljer

Dato:
11. oktober 2019
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Njord lawfirm

Sted

Njord lawfirm
Aaboulevarden 17
Aarhus, 8000 Danmark
+ Google Map