Night Ride, Brian Lykke og Splitleasing

7. februar 2019 kl. 16:30 - 21:30Gratis

Du bydes indenfor til en fantastisk netværksaften hos Per B Silkeborg med Night Ride Cross/MTB, Tapas, oplæg om Split Leasing &…

Hvem Deltager

4 personer deltager til Night Ride, Brian Lykke og Splitleasing

 • Allan Lykke Sørensen

  Allan Lykke Sørensen

  Per B
 • Frank Kristensen

  Frank Kristensen

  Per B
 • Michael Reihs

  Michael Reihs

  Virtu
 • Lars Pedersen

  Lars Pedersen

  Merton A/S

Registrer

Tilmelding

Udfyld venligst alle krævede felter

Send tilmeldingsbekræftigelse til:

Du bydes indenfor til en fantastisk netværksaften hos Per B Silkeborg med Night Ride Cross/MTB, Tapas, oplæg om Split Leasing & indlæg af komiker Brian Lykke.

NIGHT RIDE

Vi kører MTB/Cross halvanden time med pandelamper i skovene omkring bilforretningen, inden den står på bad, tapas og oplæg omkring Splitleasing.

BRIAN LYKKE

Brian Lykke kendes fra bl.a. sketch-showet ”Live fra Bremen” på TV2 og ”Krysters Kartel” på DR2 som han vandt TV-prisen med. Han har ligeledes spillet et hav af skøre figurer i kultbørneprogrammet “Onkel Reje” og lavet radiosatire på Radio24syv de seneste 3 år. Han debuterede desuden som vært på Kanal 5 i år i det musikalske gameshow “Studie 5”. Han har lavet stand-up siden 2013 og har flere gange optrådt på Comedy Zoo i København og bl.a. også til Zulu Comedy Galla.

SPLITLEASING

Vil du slippe for beskatning af fri bil – og samtidig spare penge for virksomheden? Så kan splitleasing være en god idé for dig, der kører både privat og arbejdskørsel i din bil.

Leasingmodellen kaldes også for deleleasing, og er en fordel, hvis du kører mindst 60% erhverv og max. 40% privat. Vi splitter kontrakten op i to identiske leasingaftaler, en til dig og en til firmaet.

 

PROGRAM:

KL: 16.30 Ankomst Per B Silkeborg

KL: 16.45 Night Cross & MTB

KL: 18.30 Bad

KL:19.00 Tapas samt oplæg om Splitleasing

KL: 20.00 Underholdning med Brian Lykke

KL: 21.30 Afslutning.

Hvis du kun kan deltage i dele af arrangementet, er det helt ok – kontakt Michael Reihs for nærmere aftale. Mr@virtucycling.com

NB: Der opkræves no-show fee på kr. 200,- ved udeblivelse uden afbud. Afbud skal ske senest kl. 10:00 dagen inden arrangementet.

 

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
7. februar 2019
Tidspunkt:
16:30 - 21:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , , , ,

Sted

Per B Silkeborg
Kejlstruphøjvej 2
Silkeborg, 8600
+ Google Map
Hjemmeside:
Per B.dk