• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nytårstaffel med Erik Clausen, Ole Ritter, Jan Bech og Morten Albæk

26. januar 2018 kl. 16:00 - 19:30Gratis

Nytårstaffel 2018 Velkommen til det første store Københavner event i 2018, hvor vi har æren af at kunne præsentere fire…

Registrer

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.

Nytårstaffel 2018
Velkommen til det første store Københavner event i 2018, hvor vi har æren af at kunne præsentere fire utroligt spændende personligheder, som kommer og underholder os med et Business og et Pleasure foredrag.

Clausen og Ritter
Erik Clausen og Ole Ritter starter arrangementet med et inspirerende og humoristisk foredrag om cykling, hvor de to tager os med på rejse med masser af anekdoter.

Bech og Albæk
Jan Bech Andersen, som bl.a. ejer aktiemajoriteten i Brøndby IF og er medejer i Virtu Cycling Group med Lars Seier Christensen og Bjarne Riis, vil sammen med Morten Albæk, den tidligere Global Senior Vice President i Vestas og nuværende ejer af rådgivningsselskabet Voluntas gå på scenen og præsentere deres syn på fremtiden.

Reklame- marketing- og medienetværket The Internationalist  har kåret Morten Albæk, som den eneste skandinav blandt de 100 mest indflydelsesrige marketingfolk i verden fem gange i træk; senest i juli 2015.

Det hele foregår i en kongelige restaurant på Klampenborg Galopbane, der undervejs byder på lækre kanapéer og champagne.

Arrangementet er kun for medlemmer i Virtu Business Club. Tilmelding lukker ondag den 24. januar 2018 kl. 12:00.

Såfremt du bliver forhindret i at deltage, bedes du melde afbud hurtigst muligt på businessclub@virtucycling.com.

 

Detaljer

Dato:
26. januar 2018
Tidspunkt:
16:00 - 19:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Klampenborg Galopbane
Klampenborgvej 52
Klampenborg, 2930
+ Google Map