• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Performance-kost og vindermentalitet

15. januar kl. 15:00 - 19:00Gratis

Madlavningsevent med inspiration og networking. Kostekspert og bestsellerforfatter Majbritt Louring Engell giver os et indblik i teorien, inden hun guider os igennem tilberedningen af det fælles måltid, vi nyder sammen til sidst. Undervejs giver mentaltræner Christian Engell et inspirerende foredrag.

Registrer

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.

NETVÆRK I KØKKENET

Vi skal lave mad sammen, som vi efterfølgende skal nyde, mens vi netværker. Undervejs er vi i de allerbedste hænder, da kostekspert og bestseller kogebogsforfatter Majbritt Louring Engell vil guide os igennem madlavningen og lære os om noget af den teori, der ligger bag den kost, som hjælper os til at performe bedst muligt.

CHIMP ELLER CHAMP?

Vi bliver i performance universet, når mentaltræner Christian Engell fortæller om vindermentalitet og forskellen på at følge sin indre chimp eller champ, når der skal præsteres.

Majbritt Louring Engell

Bestseller forfatter og medforfatter på en lang række udgivelser. Majbritt har igennem 14 år arbejdet med sammenhængen mellem kost og sundhed samt kost og performance. Fokus er altid på at udvikle holdbare tilgange til vægttab, livsstilsforandring og performance. Majbritt er stifter og partner i klinikken Frk Skrump i Hellerup

Christian Engell

High-performance-konsulent for danske topsportsfolk. I fodboldspiller William Kvists bog omtales Christian som en af Williams bedste investeringer! Christian har derudover arbejdet med en Wimbledon vinder, en Premier League mester, et superligahold og flere OL deltagere samt danske erhvervsledere. Christian uddanner i samarbejde med Team Danmark danske elitelandstrænere og sportschefer i High-performance ledelse. Christian er stifter og partner i konsulentfirmaet DoubleYou.

Program:

15:00 Velkomst
Fælles tilberedning af snacks samt teori om stabilt blodsukker v. Majbritt Louring Engell
16:15 Pause
16:30 Foredrag “Chimp & Champ” v. Christian Engell
17:15 Fælles madlavning og spisning.
19:00 Tak for i dag.
DET MED SMÅT:
Begrænset antal pladser. Tilmelding gælder efter først-til-mølle princippet.
NO-SHOW FEE kr. 795,- opkræves ved udeblivelse uden afbud senest 48 timer inden arrangementet.

Detaljer

Dato:
15. januar
Tidspunkt:
15:00 - 19:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Nørre Fælled Skole
Biskop Krags Vænge 7
København Ø, 2100 Danmark
+ Google Map