• Denne begivenhed er allerede afholdt.

SELVA MALLORCA (Billund) (UDSOLGT!)

4. september kl. 0:00 - 8. september kl. 0:00

Her kombinerer vi forretning og cykling i de lækre omgivelser. På Virtu Business Clubs netværksture har vi fokus på, at du som deltager får udvidet dit faglige netværk, og etableret gode relationer med de øvrige deltagere. Vi bruger også tid på netværksaktiviteter mellem cykeloplevelserne og aftensmaden.

SELVA, MALLORCA

Efterårs netværkstur til Selva på Mallorca

På Virtu Business Clubs netværksture har vi fokus på, at du som deltager får udvidet dit faglige netværk, og etableret gode relationer med de øvrige deltagere. Vi bruger også tid på netværksaktiviteter mellem cykeloplevelserne og aftensmaden.

Den maleriske landsby Selva ligger for foden af Tramunta bjergkæden. Byen er med sine 4000 indbyggere et arkitektonisk vartegn med en labyrent af små gader som fører til den smukke kirke på toppen af landsbyen. De små pladser og gader gør byen meget forskellig fra de pulserende turistområder ved kysterne. Her hersker idyl og god stemning, ikke mindst når vi mødes på den centrale plads til aftensmad.

Turene går direkte op i Tramunta bjergkæden eller ude på de flade områder øst og sydøst for Selva. Mallorca er verdenskendt for sit unikke cykelmiljø, venlige billister, gode veje med et væld af muligheder og flot natur.

Vi bor på små autentiske cykelhoteller i byen, bla. Can Cota, hvor vi har det hele for os selv

Afrejse

04-08 september / Billund

NB: tilmelding skal ske i medlemsportalen

Detaljer

Start:
4. september kl. 0:00
Slut:
8. september kl. 0:00
Begivenhed Kategorier:
, , , , , , ,

Sted

Selva
Selva, Mallorca Spain + Google Map