• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Strade Bianche Mols Bjerge (PLUS EVENT)

25. maj 2018 kl. 10:00 - 16:00595DKK

Vi flytter den flotte klassiker Strade Bianche til Mols, hvor vi, ligesom i det professionelle løb, kommer til at køre på grusstykker og nyde naturen omkring Mols.

Billetter

Strade Bianche er et unikt løb på UCI´s løbskalender, hvor store strækninger bliver kørt på flotte hvide grusveje. Dette er efter 5. år allerede blevet et yderst attraktivt løb for de professionelle at vinde.

Virtu Business Club ”flytter” løbet til et af Danmarks flotteste områder – Mols Bjerge –  hvor vi udfordrer de lokale gruspavéer, der er placeret rundt i det smukke terræn. Turen går bl.a. forbi Trehøje, hvor udsigten er helt fantastisk. Hele dagen har vi selskab af Virtu Cycling Team Women, der stiller med World Tour ryttere, mekaniker og følgebil.

Se videoen fra 1. udgave af Strade Bianche Mols Bjerge i 2017

Vi mødes ved Fuglsøcenteret til netværk og morgenmad, inden vi tager hul på den 65 km lange cykeltur. Selve turen er en blanding mellem gruspavéer og almindelig asfalt. Du skal IKKE være bekymret for at cykle på pavéerne. Vi havde ingen uheld på 1. udgave og kun 4. punkteringer, og alle havde en fantastisk tur. Dagen er en unik mulighed for at prøve noget helt anderledes og er ikke mere udfordrende end at ALLE kan deltage.

På vejen gør vi ophold og spiser en lækker frokost. Det hele afsluttes med opfølgning og en forfriskning på plænen foran Fulgsøcenteret. Der er selvfølgelig også servicebil med på turen.

Strade Bianche er et éndagsevent, hvor medlemmer fra hele landet samlet. Derfor mødes vi først kl. 10:00 så alle har mulighed for at nå frem. Vi slutter senest kl. 16:00

NB: Der opkræves et no-show fee på 595,- kr. ved udeblivelse til dette arrangement.

Detaljer

Dato:
25. maj 2018
Tidspunkt:
10:00 - 16:00
Pris:
595DKK
Begivenhed Kategorier:
, , , , , , , , ,

Arrangør

Virtu Business Club
Hjemmeside:
www.virtubusinessclub.com

Sted

Fuglsøcenteret
Dragsmurvej 6
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Map