Tour de Comwell Jylland (Exclusive Event)

24. august kl. 11:00 - 25. august kl. 16:001895Kr.

Velkommen til en spændende og indholdsrig netværkstur, hvor vi skal ud opleve nogle af de flotte jyske landeveje i midt- og nordjylland på årets Tour de Comwell – Jylland.

Billetter

Tour de Comwell Jylland (Exclusive event)1.895,00 DKKVelkommen til en spændende og lang netværkstur hvor vi skal køre Tour de Comwell i Jylland. Vi har planlagt 2 etaper á 90-100 km fra Comwell Aarhus til Comwell Rebild Bakker, hvor vi skal overnatte, lave en masse aktiviteter og spise en lækker middag.  

Udfyld venligst alle krævede felter

Velkommen til en spændende og indholdsrig netværkstur, hvor vi skal ud opleve nogle af de flotte jyske landeveje i midt- og nordjylland på årets Tour de Comwell – Jylland. Årets tur suppleres med en VIP-plads til Spil.nu gadeløbet i Aalborg fredag aften, hvor vi forventer at se flere Virtu Cycling ryttere og sikkert også et par af de helt store Tour profiler.

Netværksturen går over 2 etaper fra Hadsten (nord for Aarhus) til Comwell Aalborg og retur. Etaperne er mellem 110-120 km.  Vi mødes fredag  formiddag ved Claus Møller i Hadsten, hvor vores følgebiler står klar til at modtage din bagage. Her kan du også parkere din bil, så den er klar, når vi kommer retur. 

Vi cykler i niveauopdelte grupper på små og fine veje, så der er plads til alle. Der vil være følgebil på cykelturen. Ved ankomst til hotellet vil der være forfriskninger og afslapning.

Først på aftenen går vi til VIP-området til Spil.nu gadeløbet, hvor der en lækker buffet og fri bar venter os. Det er én stor gadefest med cykelløb af høj klasse og fart over feltet.  Arrangementet indkluderer fri bar hele aftenen med plads på tribunen, hvor der også efter løbet er levende musik og fest i VIP-området (Husk vi skal  retur lørdag igen).

Lørdag formiddag går turen tilbage til Hadsten, hvor vi forventer at ankomme hen af eftermiddagen.

Prisen inkluderer: Guidede ture fredag og lørdag, overnatning i dobbeltværelse på Comwell Aalborg, morgenmad lørdag, VIP billet med aftensmad og fri bar til Spil.nu gadeløbet, forplejning fra bilen under etaperne, transport af bagage.

Virtu Business Club forbeholder sig ret til at aflyse arrangementet ved manglende tilmeldinger.

Der opkræves No-show fee på 500 kr. Ved udeblivelse til dette arrangement.

Detaljer

Start:
24. august kl. 11:00
Slut:
25. august kl. 16:00
Pris:
1895Kr.
Begivenhed Kategorier:
, , , , , , , ,

Arrangør

Virtu Business Club
Hjemmeside:
www.virtubusinessclub.com

Sted

lyøvej 46
Lyøvej
Hadsten, 8370 Danmark
+ Google Map
Telefon:
20825939