• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tour de Comwell Jylland (Exclusive Event)

24. august 2018 kl. 9:30 - 25. august 2018 kl. 15:00

Velkommen til en spændende og indholdsrig netværkstur, hvor vi skal ud opleve nogle af de flotte jyske landeveje i midt- og nordjylland på årets Tour de Comwell – Jylland.

Velkommen til en spændende og indholdsrig netværkstur, hvor vi skal ud opleve nogle af de flotte jyske landeveje i midt- og nordjylland på årets Tour de Comwell – Jylland. Årets tur suppleres med en VIP-plads til Spil.nu gadeløbet i Aalborg fredag aften, hvor vi forventer at se flere Virtu Cycling ryttere dyste mod bla. Michael Valgren. Rolf & Ritter er speakere, så der kommer masser af røverhistorier under løbet.

Netværksturen går over 2 etaper fra Hinnerup (nord for Aarhus) til Comwell Aalborg og retur. Etaperne er mellem 110-120 km.  Vi mødes fredag  formiddag ved Exact Invest i Hinnerup, hvor vores følgebiler står klar til at modtage din bagage. Her kan du også parkere din bil, så den er klar, når vi kommer retur. 

Vi cykler i niveauopdelte grupper på små og fine veje, så der er plads til alle. Der vil være følgebil på cykelturen. Ved ankomst til hotellet vil der være forfriskninger og afslapning.

Først på aftenen går vi til VIP-området til Spil.nu gadeløbet, hvor der en lækker buffet og fri bar venter os. Det er én stor gadefest med cykelløb af høj klasse og fart over feltet.  Arrangementet indkluderer fri bar hele aftenen med plads på tribunen, hvor der også efter løbet er levende musik og fest i VIP-området (Husk vi skal  retur lørdag igen).

Lørdag morgen nyder vi Comwells velkendte morgenbuffet, inden vi cykler tilbage til Hinnerup, hvor vi forventer at ankomme over middag.

Prisen inkluderer: Guidede ture fredag og lørdag, overnatning i dobbeltværelse på Comwell Aalborg, morgenmad lørdag, VIP billet med aftensmad og fri bar til Spil.nu gadeløbet, forplejning fra bilen under etaperne, transport af bagage.

Virtu Business Club forbeholder sig ret til at aflyse arrangementet ved manglende tilmeldinger.

Program:

09:30 – Indtjekning af bagage og kaffe/networking (Exact Invest i Hinnerup)

10:00 – Afgang på 1. etape i op til 3 hastigheder

16:00 – Seneste forventet ankomsttid til Comwell Aalborg

17:30 – Spil nu Gran Prix starter med Michael Valgren autografter efterfulgt af Rolf & Ritter

18:45 – Selve gadeløbet starter – Spisning sammen i Virtu reserveret område

00:00 – Godnat ?

09:00 – Afgang fra Comwell Aalborg

14:30 – Forventet seneste ankomsttid

Detaljer

Start:
24. august 2018 kl. 9:30
Slut:
25. august 2018 kl. 15:00
Begivenhed Kategorier:
, , , , , , , ,

Arrangør

Virtu Business Club
Hjemmeside:
www.virtubusinessclub.com

Sted

Exact Invest
Åhusene 6
Hinnerup, 8382 Danmark
+ Google Map