• Denne begivenhed er allerede afholdt.

ULTRA CYKLIST & HISTORIEN OM MIDTJYLLANDSAVIS

12. marts kl. 17:00 - 21:00Gratis

Gratis informationsmøde efterfulgt af spændende virksomhedsbesøg hos Midtjyllands Avis samt et inspirerende foredrag af ultracyklisten Claus Robl, der har oplevet mere på to hjul end de fleste.

Registrer

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.

PRÆSENTATION AF 2019 PROGRAM

Dette arrangement er åbent for både medlemmer og alle, der vil høre mere om og opleve netværket.

ULTRA CYKLIST CLAUS ROBL

Claus er ikke nogen typisk cykelrytter, som vinder medaljer og podiepladser. Claus er fascineret af den mentale udvikling som knytter sig til udholdenhedsport. Hvor langt kan man komme med den fysik og de begrænsninger man har?

Claus fik i 2009 diskusprolaps og efterfølgende modicforandringer i ryggen. Men han satte sig for at dette ikke skulle være en begrænsning for de eventyr som udholdenhedssporten giver.

I genoptræningen af ryggen kom Claus i 2010 op på cyklen igen og en gammel drøm om en Ironman skulle indfries. Her fandt Claus ud af at cyklingen kunne noget fantastisk. Det startede rejsen mod en af verdens allerhårdeste idrætsbegivenheder, Race Across America, som i 2016 blev gennemført.

På dagen vil Claus dele anekdoter fra sine mange cykeleventyr.

PAPIRAVISEN? JAMEN, ER DEN IKKE VED AT DØ?

Næh … I mere end 160 år har Midtjyllands Avis først været en avis, så et bladhus, så et mediehus.

I fremtiden skal vi være et relationshus, som mennesker i Silkeborg kigger hen imod med forventning om, at vi får ting til at ske. Men vi må aldrig glemme vores kernekompetence, de ultra lokale nyheder, som folk over alt i en mere og mere kaotisk verden efterspørger mere og mere.

Det er det særpræg, der gør, at vi har en tyrkertro på, at vi også er her med en avis på papir og i digital form om 10-15 år.

Guide er chefredaktør Hans Krabbe, der giver et eksklusivt indblik i, hvordan Midtjyllands Avis tænker – og hvordan dagens avis bliver til.

PROGRAM:

KL:17-18 Infomøde Virtu Business Club 2019

KL: 18-19 Rundvisning på Midtjyllandsavis med chefredaktør Hans Krabbe

KL: 19-20.30 Ultra Cyklist Claus Robl

KL: 21 Afslutning

NO-SHOW FEE: Som altid kan du forvente god forplejning. Derfor er det vigtigt for os at vide, hvor mange der kommer. Ved udeblivelse uden afbud senest 24 timer inden arrangementet, faktureres no-show fee på kr. 295,- eks. moms.

Detaljer

Dato:
12. marts
Tidspunkt:
17:00 - 21:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

midtjyllandsavis
Papirfabrikken 18
Silkeborg, 8600
+ Google Map