• Denne begivenhed er allerede afholdt.

VIP arrangement Silkeborg PNDKR.

21. august kl. 14:00 - 21:30Gratis

Virtu Business  Club inviterer i samarbejde med Nyt Syn Silkeborg og Oakley til et indholdsrigt VIP cykelarrangement i forbindelse med…

Registrer

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.

Virtu Business  Club inviterer i samarbejde med Nyt Syn Silkeborg og Oakley til et indholdsrigt VIP cykelarrangement i forbindelse med årets 1. etape i PNDKR (PostNord Danmark Rundt).

Vi mødes ved Nyt Syn, hvorfra vi cykler de sidste 50 km af årets PDNKR etape og afslutter med at se den lille runde i Hvinningdal, som de professionelle ryttere slutter af på blot en time senere. Under turen bliver der sjove indslag med præmier arrangeret af Michael Reihs. Vi slutter af ved Scandic, hvor der også er mulighed for omklædning. Du behøves ikke tænke på din taske, det gør vi. Både din cykel og taske kan du opbevare på Scandic indtil løbet er slut.

Ved Scandic får du også mulighed for at se gode tilbud fra Oakley, som har sin specialdesignede bil med til lejligheden.

Efter løbet er du inviteret til grill-buffet på Scandic, hvor du også har mulighed for at møde flere af de professionelle ryttere fra løbet, som overnatter inden 2. etape.

Man har også mulighed for at springe cykelturen over og komme direkte til VIP arrangement ved Scandic. I så fald kontakt Michael Reihs på: Mr@virtucycling.com

Program:

KL: 14.00 Afgang fra Nyt Syn Silkeborg til 56 km cykling på dagens rute af PNDKR.

KL:16.15 Ankomst ved Scandic Silkeborg. Bad & omklædning.

KL: 17.00 Rytterne passerer mål første gang.

KL:17.25 Opløb Vestre Ringvej

KL: 19.00 Grilbuffet på Scandic Silkeborg, med historier fra dagens etaper af ryttere medvirkende i dette års PNDKR.

KL: 21.00 Afslutning

Der vil være et No-Show fee på 300 kr.

 

 

 

Detaljer

Dato:
21. august
Tidspunkt:
14:00 - 21:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Nyt Syn Silkebrog
Nygade
Silkeborg, 8600
+ Google Map