• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Virtu Femme Kick-off – Inspiration og Tapas

11. januar 2018 kl. 16:00 - 18:30Gratis

Velkommen til vores første event i Virtu Femme København, hvor vi inviterer alle kvindelige erhvervsfolk med interesse i at kombinere cykling, netværk og forretning til at høre mere om vores planer for 2018.

Registrer

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.

Virtu Femme Kick-off- Inspiration og tapas

Velkommen til vores første event i Virtu Femme København, hvor vi inviterer alle kvindelige erhvervsfolk med interesse i at kombinere cykling, netværk og forretning til at høre mere om vores planer for 2018. På programmet er også Michelle Vesterby, der er bog-aktuel, og Pia Allerslev, der er tidligere borgmester i Københavns Kommune, som begge holder nogle spændende oplæg. Comwell i Holte disker op med tapas og vin.

FREMTIDSPLANERNE
Virtu Femme ambassadør Krestina Flyger, Country Manager for Roche Diabetise Care,  fortæller om planerne for Virtu Femme i København og om mulighederne for både at få form, forretning og inspiration med hjem til sin arbejdsgiver.

MICHELLE VESTERBY
Vi ser også frem til at præsentere Michelle Vesterby, som vil fortælle om hendes gloværdige karriere og hendes nye bog “TRITRÆNING FOR KVINDER”.  Michelle fortæller i bogen om at træne smart, uden at få skader, og undervejs får man rådgivning om effektiv træning inden for svømning, cykling og løb.

Målet er at kunne nyde rejsen og processen mindst lige så meget som målet – uanset hvad målet er. Bogen handler også om at finde glæden og motivationen, når det gør allermest ondt – suppleret med anekdoter fra Michelles eget liv. Foruden udførlige øvelser er der råd om restitution, forberedelse og kost. Alt er skrevet med et glimt i øjet og uden fanatisme – det handler om at finde ind til den måde, der passer en bedst.

Det vil være muligt at købe Michelles bog til arrangementet og få den signeret bagefter. Bogen kan også bestilles på f.eks Saxo.com (se link til bogen her)

 

 

PIA ALLERSLEV
Udover Michelle Vesterby, som repræsenterer den sportslige vinkel i Virtu Femme universet, så har vi også besøg af Pia Allerslev, der tager udgangspunkt i den erhvervsmæssige vinkel. Ens for begge er, at de drevet af passion, har gennemført en IronMan og kan give inspiration til, hvordan du arbejder med motivation og performance – henholdsvis på cyklen og i din professionelle karriere. Pia Allerslev har de seneste år haft succes på  den politiske scene, hvor hun bl.a. har været Kulturborgmester i 6 år, og efterfølgende børne- og ungdomsborgmester igennem 4 år.

ALLE ER VELKOMNE
Arrangementet er for Virtu Femme medlemmer eller dig som overvejer at blive medlem af vores cyklende erhvervsnetværk.

 

Detaljer

Dato:
11. januar 2018
Tidspunkt:
16:00 - 18:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Comwell Holte
Kongevejen 495A
Holte, 2840 Danmark
+ Google Map