Virtu Performance introduktions- og informationsaften

19. november kl. 17:45 - 19:15Gratis

Virtu Performance forløbet, giver dig bedre indsigt i hvordan du kan tilpasse, optimere og forstå din træningsindsats. Her får du…

Registrer

Virtu Performance

Udfyld venligst alle krævede felter

Send tilmeldingsbekræftigelse til:

Virtu Performance forløbet, giver dig bedre indsigt i hvordan du kan tilpasse, optimere og forstå din træningsindsats. Her får du rådgivning i hvilke type intervaller du skal cykle alt efter hvor meget tid du har til cyklingen. Med baggrund i mange års erfaring på landevejen, tilpasser vi dine intervaller, så du er på toppen når du skal indfri dine mål.

Har du ikke noget sæsonmål giver Virtu Performance dig et bedre indblik og kendskab til hvordan du får bedst udbytte af dine timer på landevejen.

Du behøves på ingen måde at være supermotionist for at deltage i Virtu Performance forløbet. Alle der har lyst til at forbedre sin form og kendskab til træningsprincipper kan deltage. Dog skal du have et basiskendskab til cykling.

Virtu Performance ledes fra Aalborg af tidligere professionelle cykelryttere og nu en del af Virtu Cycling Group Claus Michael Møller.

På dagen har vi besøg af fysioterapeut og indehaver af Impro Anders Lind. Anders har stor erfaring i sit arbejde med cykling, både gennem skadesforebyggelse og genoptræning, fysiske tests, træning og bike-fits. Anders er også vores samarbejdspartner på laktattests.

Virtu Performance er et Virtu Cycling Group produkt, som samtidig giver dig andre fordele i forhold til køb af rejser og produkter i Virtu Travel og Virtu Cycling gear.

Der bliver serveret kaffe, sodavand og en snack, men ingen aftensmad.

Agenda:

  • 17:45 – 18:00 Mødetid
  • 18:00 – 18:10 Claus Møller byder velkommen (baggrund)
  • 18:10 – 18:30 Gennemgang af Virtu Performance forløbet
  • 18:30 – 19:00 Uddybning af laktattest, forebyggelse mod skader i vinterperioden
  • 19:00 – 19:15 Spørgsmål og afrunding

 

Detaljer

Dato:
19. november
Tidspunkt:
17:45 - 19:15
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Virtu Cycling
Hjemmeside:
https://virtucycling.com/

Sted

Redmark Aalborg
Hasseris Bymidte 6
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Map