• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Virtu Performance introduktions- og informationsaften

11. november 2019 kl. 17:45 - 19:15Gratis

Virtu Performance forløbet, giver dig bedre indsigt i hvordan du kan tilpasse, optimere og forstå din træningsindsats. Her får du…

Registrer

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.

Virtu Performance forløbet, giver dig bedre indsigt i hvordan du kan tilpasse, optimere og forstå din træningsindsats. Her får du rådgivning i hvilke type intervaller du skal cykle alt efter hvor meget tid du har til cyklingen. Med baggrund i mange års erfaring på landevejen, tilpasser vi dine intervaller, så du er på toppen når du skal indfri dine mål.

Har du ikke noget sæsonmål giver Virtu Performance dig et bedre indblik og kendskab til hvordan du får bedst udbytte af dine timer på landevejen.

Du behøves på ingen måde at være supermotionist for at deltage i Virtu Performance forløbet. Alle der har lyst til at forbedre sin form og kendskab til træningsprincipper kan deltage. Dog skal du have et basiskendskab til cykling.

Virtu Performance ledes fra Aarhus af tidligere professionelle cykelryttere og nu en del af Virtu Cycling Group Michael Reihs og Claus Michael Møller

På dagen har vi besøg af fysioterapeut og indehaver af FysioDanmark i Horsens Torben Eriksen. Torben har gennem flere år været fysioterapeut for Virtu´s cykelryttere og har stor erfaring både med fysiske tests, bike-fits, skadeforebyggelse og træning.

Der bliver serveret kaffe, sodavand og en snack, men ingen aftensmad.

Agenda:

  • 17:45 – 18:00 Mødetid
  • 18:00 – 18:10 Michael Reihs og Claus Møller byder velkommen (baggrund)
  • 18:10 – 18:30 Gennemgang af Virtu Performance forløbet
  • 18:30 – 19:00 Uddybning af laktattest, forebyggelse mod skader i vinterperioden
  • 19:00 – 19:15 Spørgsmål og afrunding

 

Detaljer

Dato:
11. november 2019
Tidspunkt:
17:45 - 19:15
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , , , , , , , ,

Arrangør

Virtu Cycling
Hjemmeside:
https://virtucycling.com/

Sted

Designit
Fiskerivej 2F
8000, 8000 Danmark
+ Google Map