tillykke med dit virtu business club

medlemskab

Kære medlem

AF VIRTU BUSINESS CLUB

Vi er meget glade for at kunne byde dig velkommen i Virtu Business Club. Vi håber du får stor glæde af dit medlemsskab både personligt og forretningsmæssigt.

Under menupunktet “for medlemmer / vælg din by” har du tilgang til en medlemsoversigt over medlemmerne i din by, og en kalender der viser, de arrangementer vi afholder lokalt og nationalt.

Her kan du booke dig ind på alt fra Virtu Rides, events, arrangementer og rejser. Du har som medlem 1 valgfrit PLUS event inkluderet, men mulighed for at købe flere, såfremt du har lyst! Fra din kalender kan du styre det meste…

I vores webshop kan du købe rejser, events, deltagelse på Virtu Business Academy, cykeltøj, gear m.m.

Gå til shoppen

Det du køber de næste 7 dage kommer på den samme faktura som dit medlemsskab.

Plus events

Du har mulighed for at deltage på 1 valgfrit PLUS event gratis, som en del af dit Business Club medlemskab.

Du skal benytte rabatkoden VBC1, når du bestiller dit inkluderede PLUS event, men kan altid købe flere events til dig og evt. gæster ved at klikke på Plus event knappen herunder:

Ønsker du flere events til dig selv eller invitere en kunde eller en gæst med, kan du altid bestille dem i shoppen.

REJSER

Virtu Business Club har lukkede netværksrejser til Sydens sol flere gange om året, og når vi er afsted sammen, får vi altid opbygget rigtigt tætte relationer.

For at bestille en rejse, kan du se vores forskellige tilbud herunder. Såfremt du ønsker at tage din egen cykel med skal du huske at bestille cykeltransport.

 

Kontakt os

Såfremt du har spørgsmål eller forslag

Såfremt du har spørgsmål til dit medlemskab, vores rejser, tøjstørrelser eller andet så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan nåes på +45 3360 1200 eller på businessclub@virtucycling.comSåfremt du ønsker at tale med din lokale Club Manager, kan du besøge “for medlemmer/vælg by” i menuen, og vælge den by du tilhører. Her kan du se hvem der er ansvarlig for dit lokale netværk.

Vi håber du bliver rigtigt glad for at være med i Virtu Business Club.