tillykke med dit virtu business club

PLUS MEDLEMSSKAB

Kære plus medlem

AF VIRTU BUSINESS CLUB

Vi er meget glade for at kunne byde dig velkommen i Virtu Business Club. Vi håber du får stor glæde af dit plus medlemsskab både personligt og forretningsmæssigt.

Under menupunktet “for medlemmer / vælg din by” har du tilgang til en medlemsoversigt over medlemmerne i din by, og en kalender der viser, de arrangementer vi afholder lokalt og nationalt.

Her kan du booke dig ind på alt fra Virtu Rides, events, arrangementer og rejser. Alle vores plus events har du som plus medlem fri adgang til, så du skal blot melde dig til! Fra din kalender kan du styre det meste…

I vores webshop kan du købe rejser, events, deltagelse på Virtu Business Academy, cykeltøj, gear m.m.

Gå til shoppen

Det du køber de næste 7 dage kommer på den samme faktura som dit medlemsskab.

Rejser og PLUS events

Rejser

Som Plus medlem har du en rejse inkluderet i dit medlemskab og du kan vælge mellem en forårs- eller efterårsrejse.

For at bestille din rejse, kan du benytte din rabatkode, som giver dig 100% rabat på rejsen. Du skal dog selv betale for cykeltransport og enkeltværelse, såfremt dette ønskes. Husk at bestille dette indenfor de første 7 dage, for at få det med på medlemskabs fakturaen.

På knappen herunder, kan du se rabatkoden til din rejse, samt rabatkoder til alt andet, der er med i dit Plus medlemskab

Se rejserne og tilmeld dig ved at klikke på rejse ikonet herunder:

Plus events

Som Plus medlem har du fri adgang til alle PLUS events, som en del af dit medlemskab. For at melde dig på et PLUS event kan du gøre det ved at klikke på ikonet herunder eller via kalenderen. Såfremt du er logget ind, vil din billet altid være gratis:

Du har mulighed for at invitere en gæst til alle PLUS events. For at registrere din gæst til et event registrere du gæstens navn i “gæstebillet” feltet og benytter rabatkoden, som er gældende for det aktuelle event. Rabatkoden ser du ved at klikke på knappen herunder

Se vores PLUS events ved at klikke på ikonet herunder:

Kontakt os

Såfremt du har spørgsmål eller forslag

Såfremt du har spørgsmål til dit medlemskab, vores rejser, tøjstørrelser eller andet så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan nåes på +45 3360 1200 eller på businessclub@virtucycling.comSåfremt du ønsker at tale med din lokale Club Manager, kan du besøge “for medlemmer/vælg by” i menuen, og vælge den by du tilhører. Her kan du se hvem der er ansvarlig for dit lokale netværk.

Vi håber du bliver rigtigt glad for at være med i Virtu Business Club.