4 DAGE MED STIGNINGER, KAFFE OG BISTROBESØG

Cote d'Azur

Cote d´Azur

VIRTU BUSINESS CLUB

Du kender den franske riviera. Men kender du også baglandet og det fantastiske cykelterræn 35 minutter fra kysten? Her er rigtig mange kilometers udfordringer, og blandt ruterne finder du kendte stigninger som Col de Vence, Col d’Eze og Madone, som jævnligt optræder i de kendte “protour” løb. Området er et perfekt sted at træne bjergkørsel. Hos Optour kender vi området, vi kender stigningerne, og vi kender de små bistroer og kaffebarer i de sydfranske bjergbyer. Et perfekt udgangspunkt for en fed træningstur, der byder på ømme stænger, men også plads til at nyde livet. Der vil hver dag være frokost og kaffe på udvalgte bistros.

STIGNINGERNE

Området byder både på kategori 1 og 2 stigninger. De er alle mellem 4 og 7 % hvilket er perfekt forberedelse til eventuelle bjergløb.

BISTRO’ERNE

Hver by har sin bistro. Vi har valgt de bedste ud og derfor vil vi hver dag stoppe til frokost ude på ruten. Ligesom vi også stopper til kaffe på sidste del af turen.

HOTELLET

Vi overnatter på et hyggeligt familiehotel der ligger perfekt i forhold til ruterne i området. Her er en autentisk og fransk stemning, hvor vi hver aften spiser 3 retters menu i restauranten. Fransk charme i
verdensklasse.


EN KOMBINATION AF MAD, TRÆNING OG KAFFE

Området er et fantastisk sted at træne. Stigningerne er gode og svinger fra 5-8% i snit. Der er masser af muligheder for at køre både kategori 1- og 2 stigninger. Og netop derfor er der udfordringer for alle niveauer. I dette program kommer vi gennem en del små hyggelige bjergbyer, hvor vi på udvalgte steder stopper til en espresso eller frokost.
Ruterne og dagsprogrammet bliver sat når vi kender gruppen og dagsformen. Men vi er altid to guider på turene således at vi kan – hvis det bliver nødvendigt – køre i to grupper. Ligeledes vil der være opsamlig på toppen, og skulle man være på toppen før de andre kan man rulle til bagtroppen og tag et par extra højdemeter.

HVAD ER INKLUDERET?
Direkte fly T/R.
Transfer fra lufthavn til hotel T/R.
3 overnatninger på et 3* hotel
Halvpension (morgenmad og aftensmad, 3 retters menu).
Aflåst cykel opbevaringsrum.
Guider med på hele turen også cykelturerne om dagen.
Briefing hver aften om morgendagens strabadser og vejr.
Kort med de kørte ruter

HVAD ER IKKE INKLUDERET?
Frokost på lokale bistros.
Drikkevarer.
Cykeltransport (950 DKK T/R).
Leje af cykel (vi bestiller gerne for dig).

 

pris

7.500,- pr. person i delt dobbeltværelse
1500,- tillæg for enkelværelse
(begrænset antal)

København 06-09. september
Billund 13-16. september