faq

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvornår bliver tøjet leveret?

Dit lækre Sportful tøj bliver leveret senest en uge efter tilmelding. Der kan i perioder være udsolgte varianter, som er udsolgt. Disse leveres, når vi får det på lager igen.

Hvorfor siger siden, at jeg skal logge ind – jeg har aldrig fået et password?

Du har oprettet et password, da du blev medlem. Såfremt du har glemt passwordet kan du bestille et nyt via siden.

Hvornår skal man vælge sin rejse?

Du kan bestille din rejse, når det passer dig. Når du har bestilt dit medlemskab, får du en voucher tilsendt, som du skal bruge ved booking af din rejse hos vores søsterselskab Virtu Travel, som tager hånd om hele rejselogistikken. Vær opmærksom på at der er et max antal deltagere på alle rejser.

Hvad gør I, hvis alle rejserne bliver udsolgt?

Vi vil løbende holde øje med tilmeldingerne og få fat i flere flybilletter/hoteller, hvor der er mulighed for det. Såfremt et rejsemål er helt udsolgt (fly/hotel), vil vi naturligvis tilbyde andre destinationer eller sikre, at du kan benytte din voucher til en kommende rejse – også selvom denne skulle ligge efter eventuelt ophør af medlemskabet.

Jeg har købt et Business Club medlemskab, men vil gerne have mere tøj med?

God ide – det danske vejr stiller store krav til cykelgarderoben. På din medlemsportal kan du klikke dig videre til vores lukkede butik hos Virtu Cycling Gear, hvor du finder det lækre Virtu Business Club tøj fra Sportful. 

Min arbejdsgiver kan først give mig budget til at deltage i netværket fra februar. Betyder det så at jeg misser den første måned?

Dit medlemskaberne løber i 12 måneder fra tilmeldings tidspunktet, så du misser ikke noget.

Jeg er i tvivl om hvor hurtigt i kører på netværkscyklingen. Kan i specificere det en smule?

Vores erfarne vejkaptajner sikrer, at alle kommer med rundt, samt at der bliver mulighed for at få lidt sved på panden uanset niveau. Du skal have erfaring med at cykle med andre. Vi har skrevet lidt mere om Virtu Rides HER

Hvorfor køres der i arbejdstiden?

Det er lidt forskelligt hvilke tidspunkter vi kører på i de forskellige byer. Vores udgangspunkt er dog, at vores Rides er mindst lige så meget arbejde, som det er fritid og hygge -ligesom møderne i alle andre erhvervsnetværk. Det er derfor vores Virtu Rides typisk ligger i ydertimerne på arbejdsdagen.

KONTAKT OS PÅ 33601200

Ring til os og få et svar på dit spørgsmål