horsens

LOKALT FORRETNINGSNETVÆRK MED NATIONALE MULIGHEDER

Facts om vores netværk fra vores sidste deltager survey:

  • 98% deltager på grund af det professionelle netværk
  • 87% er beslutningstagere
  • 86% deltagere på grund af kombinationen mellem forretning og motion
  • 80% deltager på grund af mulighederne for at skabe mere forretning

I Virtu Business Club Horsens  har du mulighed for at møde over 35  andre engagerede virksomhedsledere og beslutningstagere fra store, mellemstore og små virksomheder. Fælles er interessen for faglig sparring og forretning. Den gode dynamik skabes gennem den fælles interesse og passion for networking og cykling. Du får samtidig muligheden for at styrke dit regionale netværk, da flere af netværksmøderne afholdes sammen med de lokale netværk i Kolding og Vejle.

Virtu Business Club er forretning og cykling og målet for os alle er, at det skal give en forretningsmæssig værdi at være med, og så er cyklingen, vægttabet og den ekstra velvære blot en bonus.

 

I Virtu Business Club får du et aktivt netværk alle årets 12 mdr. Her er et bredt udvalg af tilbud fra lokale og regionale netværksmøder med fagligt indhold, endagsture, netværksture til udlandet, VIP arrangementer og cykelture.

Hotel Opus er vores gode faste samlingssted. Herfra starter vi de lokale Virtu rides, ligesom vi starter eller slutter af med en kop kaffe.

Vores lokale team er din lokale Business Club Manager, tidligere professionelle cykelrytter Claus Michael Møller samt journalist på Jyllandsposten Henrik Grønvald og Mejerist på Arla Foods Nicolai Miskow. Sammen sikrer vi at du får gode oplevelser og netværk i Virtu Business Club

Information omkring de lokale Virtu Rides (OBS: de afsatte 3 timer består af 2 timer på cyklen og 1 time med forplejning/networking):

Lige uger: Tirsdage 17-20;
Ulige uger: Onsdage 17-20
Club Manager: Claus Michael Møller
NB: Det 2. Virtu Ride hver måned køres sammen med Vejle & Kolding (altså 1 fælles Ride pr. måned).