Business Club rejse til

Jávea

Costa Blanca, tapas, cykling og netværk

Jávea

Forårs netværkstur til Jávea på den Spanske østkyst

Her kombinerer vi forretning og cykling i de lækre omgivelser. På Virtu Business Clubs netværksture har vi fokus på, at du som deltager får udvidet dit faglige netværk, og etableret gode relationer med de øvrige deltagere. Vi bruger også tid på netværksaktiviteter mellem cykeloplevelserne og aftensmaden

Javea ligger på den Spanske østkyst mellem Valencia og Alicante, hvor klimaet er noget af det mest sikre, der kan findes i Europa på denne årstid. Vi bor helt ned til vandet, men samtidig er vi ikke langt fra de kendte stigninger, som de professionelle cykelhold så flittigt benytter på deres samlinger først på året. Vejene er fortræffelige, omgivelserne utroligt smukke og varierende og bilisterne generelt meget hensynsfulde overfor cyklister.

Det mediterranske køkken er verdenskendt, og vi har selvfølgelig fundet et bredt udsnit af lokale lækre restauranter.  Så det er ikke uden grund, at området er blevet så populært blandt danske cykelentusiaster

Afrejse

25-28 april / København

Fagligt tema: Teamwork

Vores faglige tema på netværksturen er teamwork

Samarbejde er i enhver organisation afgørende for opnåelse af de ønskede resultater og lederteams rollemodellen for hvordan resten af organisationen samarbejder. På netværksturen, arbejder vi med de 5 vigtigste elementer i det stærke team – og du kan være med uanset om du lige nu er i et team eller ej.

Det faglige indhold præsenteres af Steen Broen, der selv har mange erfaringer med teamwork, blandt andet gennem sit virke på ekspeditioner og ved Slædepatruljen Sirius, hvor han startede i 1991 og stadig er aktiv. Desuden gennem sit professionelle virke, hvor han gennem mere end 18 år, har arbejdet med ledelse, teams og styrkelse af samarbejdsrelationer.