Er din forretning og dit netværk

i topform?

Kom til gratis informationsmøde

og hør om et netværk, der er sundt for din form og din forretning.

Du er inviteret!

Den 12. marts afholder Virtu Business Club Aarhus gratis informationsmøde for alle interesserede hos vores Boyum It Group.

Præsentation af programmet for 2020

Business Club Manager Claus Michael Møller præsenterer idegrundlag, program og indhold i netværket.

Virtu Business Club, Netværk

Vi holder fokus på, hvordan vi bedst kan udnytte hinandens kompetencer og netværk  henover hele kalenderåret via mindre business grupettoer og workshops lokalt og regionalt

Virtu opstartsforløb

Ny eller næsten ny på cykel? Fra april introducerer vi et specifikt opstartsforløb med mulighed for, at helt nye deltagere kan komme med. Virtu Business Club Aarhus er for både de helt nye og de mere rutinerede, som gerne vil opleve netværk kombineret med fællesskabet på cyklen. Vi klæder dig på til at komme igang.

Kender du Virtu Business Club?

I Virtu Business Club bliver du en del af Danmarks største erhvervsnetværk for cykelinteresserede med  indehavere, ledere og beslutningstagere fra mere end 250 spændende virksomheder i Danmark.

Fundamentet er en stærk lokal forankring. Du bliver en del af Virtu Members Forum (netværksgrupper), deltager i Virtu rides med start hos lokale virksomheder samt  lokale netværksmøder og ture.

Derudover kan du glæde dig til at møde medlemmer fra hele landet til store landsdækkende events med fokus på henholdsvis cykling og inspirerende foredrag.

Bliv inspireret ligesom Mikkel Anker Pedersen, partner i STORM advokater 

”Som partner hos STORM advokatfirma, og far til to mindre børn, er det svært at få tid til både netværk og motion. Med Virtu Business Club får jeg kombineret et styrket netværk med motion. Cykelturene giver mig samtidig mere energi og overskud i hverdagen.”