Virtu Business Club

København

KØBENHAVN

LOKALT FORRETNINGSNETVÆRK MED NATIONALE MULIGHEDER

Virtu Business Club i København har i dag ca. 100 medlemmer. Gruppen er sammensat af medlemmer fra både store, mellemstore og små virksomheder, og består primært af ledere og beslutningstagere, der søger faglig sparring og forretning. Det, der binder os sammen og skaber den gode dynamik, er vores fælles passion for networking og cykling.

I løbet af året mødes vi til netværksmøder med fagligt indhold, endagsture, motionsløb, VIP arrangementer, udendørs- og indendørs cykling, inspirerende foredrag mm.

To tredjedele af vores medlemmer i København har fået kontakt til potentielle kunder og/eller leverandører gennem deres medlemskab. Dertil kommer selvfølgelig den læring og de input, de også oplever i Virtu Business Club.

Virtu Business Club er forretning før cykling, og vores medlemmer i København vægter også netop forretning og netværk højere end andre parametre i vores survey fra efteråret 2018.  Det skal derfor give en forretningsmæssig værdi at være med – så er cyklingen, vægttabet og den ekstra velvære blot en bonus.

Information omkring de lokale Virtu Rides:

Lige uger: Onsdage 15-18 fra Holte;
Ulige uger: Torsdage 17-20 fra varierende steder
Club Managers: Brian Vandborg & Thomas Hollen

(OBS: de afsatte 3 timer består af 2 timer på cyklen og 1 time med forplejning/networking):

Sådan kører vi i København

Vi er et forretningsnetværk - ikke en cykelklub.

Virtu Business Club er, som navnet antyder, et forretningsnetværk. Vi er således ikke en cykelklub, hvor det primære fokus er struktureret træning og blodsmag i munden. Det betyder selvfølgelig ikke, at cykelaspektet er nedprioriteret – tværtimod er den en vigtig del og en fælles interesse for alle vores medlemmer.

Vi forsøger at være så rummelige som muligt, hvorfor vi på vores ugentlige Virtu Rides fra april til september kører i et tempo, hvor alle kan være med.  Hovedparten af vores medlemmer er komfortable med en fart på omkring 28 km/t, når vi ligger i en gruppe.

Vi kører også nogle få skilte- og/eller bakkespurter, så alle kan få pulsen op og få det maksimale ud af deres tid – primært på netværksdelen men samtidig med, at vi også tager højde for den del, der vedrører den fysiske aktivitet.

Kravene for at deltage i vores Virtu Rides er, at du mødes op på en landevejscykel, og at du har erfaring med at køre med andre. Derudover er cykelhjelm selvfølgelig påkrævet.

De bedste hilsner
Brian og Thomas

 

Kurv Vare fjernet. Fortryd
  • Ingen produkter i kurven.