KØBENHAVN

LOKALT FORRETNINGSNETVÆRK MED NATIONALE MULIGHEDER

Virtu Business Club i København har i dag ca. 100 medlemmer. Gruppen er sammensat af medlemmer fra både store, mellemstore og små virksomheder, og består primært af ledere og beslutningstagere, der søger faglig sparring og forretning. Det, der binder os sammen og skaber den gode dynamik, er vores fælles passion for networking og cykling.

I løbet af året mødes vi til netværksmøder med fagligt indhold, endagsture, motionsløb, VIP arrangementer, udendørs- og indendørs cykling, inspirerende foredrag mm.

To tredjedele af vores medlemmer i København har fået kontakt til potentielle kunder og/eller leverandører gennem deres medlemskab i 2018. Dertil kommer selvfølgelig den læring og de input, de også oplever i Virtu Business Club.

Virtu Business Club er forretning før cykling, og vores medlemmer i København vægter også netop forretning og netværk højere end andre parametre i vores survey fra efteråret 2018.  Det skal derfor give en forretningsmæssig værdi at være med – så er cyklingen, vægttabet og den ekstra velvære blot en bonus.

Information omkring de lokale Virtu Rides:

Lige uger: Onsdage 15-18 fra Holte;
Ulige uger: Torsdage 17-20 fra varierende steder
Club Managers: Brian Vandborg & Thomas Hollen

(OBS: de afsatte 3 timer består af 2 timer på cyklen og 1 time med forplejning/networking):

Teamet i København

Thomas Hollen

Head of Virtu Business Club

Brian Vandborg

Club Manager København

Anders Nygaard

Event Manager og Club Manager Roskilde

Christian Berg Larsen

Ambassadør

Daniel Mark Olsen

Ambassadør

Christian Garst

Ambassadør

Casper Grandt

Studentermedhjælper