Virtu Business Club

KØBENHAVN

KØBENHAVN

LOKALT FORRETNINGSNETVÆRK MED NATIONALE MULIGHEDER

Virtu Business Club er et erhvervsnetværk i København, der har haft mellem ca. 75 og 100 medlemmer de seneste år. Netværksgruppen er sammensat af medlemmer fra både store, mellemstore og små virksomheder, og består primært af ledere og beslutningstagere, der søger faglig sparring og forretning. Det, der binder os sammen og skaber en god dynamik, er vores fælles passion for cykling og networking.

I løbet af året mødes vi til netværksmøder med fagligt indhold, endagsture, motionsløb, VIP arrangementer, udendørs- og indendørs cykling, inspirerende foredrag mm.

Vi har fokus på at skabe unikke oplevelser og stærke personlige og forretningsmæssige relationer. Et medlemskab af Virtu Business Club skal give forretningsmæssig værdi og cyklingen skal bidrage til en forbedret form, overskud og  øget velvære.

Derudover giver Virtu Business Club adgang til en unik interaktion med WorldTour-holdet NTT Pro Cycling og helt særlige oplevelser via partnerskabet med Virtu Cycling med bla. Bjarne Riis som Team Manager.

Information omkring de lokale Virtu Rides:

I København køres de lokale ugentlige Rides tirsdag og torsdag i sommersæsonen (april-juni, aug-sept). Derudover inviterer vi til fælles weekend-rides og mindst én gang om måneden kører vi et længere Ride med tema (fx. Gravel, Kysten Rundt, Grand Départ Copenhagen og TdF ruten mv.). Disse events annonceres via medlemsportalen.

Tirsdag – Morgenholdet: 6.30 – 8.00 fra Skovshoved Hotel (mulighed for kaffe og rundstykke efter ride)

Torsdag – Aftenholdet: 17.00 – 18.30 fra Skovshoved Hotel (med forbehold for ændringer)

Kontakt Club Manager Thomas Nybo Riis på tr@virtucycling.com eller på 2042 5016‬ for mere information.

Medlemmer fra både København og det landsdækkende netværk har naturligvis mulighed for at køre med på alle rides. Vores Club Managers og vores ambassadører, Anders Bergh og Steen Broen Møller sikrer, at alle medlemmer kommer ud-hjem sammen, men samtidig opnår et godt træningsudbytte.

Teamet i København

Thomas Nybo Riis -Club Manager København

Kontakt: tr@virtucycling.com

Bo Velds Andresen - Head of Virtu Business Club

Kontakt: bva@virtucycling.com

Steen Broen Møller

Ambassadør

Anders Bergh

Ambassadør