Velkommen til

Virtu Business Club Lillebælt

Nu starter vi!

i Fredericia og Middelfart

Virtu Business Club slår snart dørene op i Fredericia og Middelfart for Danmarks største og bedste erhvervsnetværk for ledere og beslutningstagere med interesse for cykling.

Du er INVITERET

For at komme godt i gang i region Lillebælt er det afgørende, at vi får sammensat det rette hold af erhvervsfolk, som gerne vil kombinere cykling med forretning og spændende oplevelser.

Kick-off i marts

Vi starter op 1. april, men laver et lokalt kick-off møde i starten af marts, hvor vi byder ind til inspiration, information og netværk på Comwell i Middelfart.

Få løbende information om opstarten

Har du lyst til at få mere information om vores planer samt få invitation til vores kick-off i marts, kan du tilmelde dig vores Lillebælt nyhedsbrev herunder.

Med venlig hilsen

Thomas Dyberg-Larsen, Kristian Gren, Ole Nikolajsen & Virtu Business Club

Få løbende information

Join the Ride!

Lokalt forankret med regionale og nationale muligheder

Lillebælt netværket vil på mange måder være et selvstændigt netværk med masser af lokale aktiviteter, men ud over dette får man et tæt tilhørsforhold til vores andre Virtu Business Clubs i Vejle, Kolding og Horsens, da byerne ligger tæt på hinanden. Slægtskabet med de andre byer i Trekantsområdet giver mulighed for at møde mange andre forretningsfolk, få ny inspiration eller nye kunder og leverandører.

Fra Relationer til Transaktioner

Et stærkt erhvervsnetværk er ikke kun et navn på en medlemsliste. For at få værdi er man nødt til at investere tid og kræfter på landevejene og i konferencelokalet, da relationerne er nødt til at komme på plads inden man “tager ordrebogen frem”. Virtu Business Club stiller rammerne op for at der kan faciliteres netværk på kryds og tværs og så er det bare op til dig at få skabt værdien – om det er timer i sadlen eller ordrer i bogen.

Rejser og store oplevelser

Når du er medlem i Virtu Business Club, bestemmer du selv hvordan dit medlemskab skal sammensættes. Der er mulighed for at købe et medlemskab med over 40 arrangementer om året til hvad der svarer til 695 kr. pr. måned eller et PLUS medlemskab med en rejse inkluderet til Nice, Lombardiet m.m. hvor vi kombinerer cykling i bjergene med networking, lækker mad og god vin.

Ønsker du at tilkøbe uddannelser, ekstra rejser, cykler fra Storck, cykeltøj eller sågar en DNA test, der fortæller om dine styrker på cyklen, kan dette tilvælges i shoppen

Virtu Business Club

Virtu Business Club er en del af Virtu Cycling Group, som ud over Business Clubben ejer Virtu Travel, Virtu Cycling Gear, Virtu Go, Virtu Pro, Virtu Villas og naturligvis vores to cykelteams, hvor damerne kører med på World Touren