Virtu Keynotes

Foredragsholdere fra øverste hylde - altid inkluderet i dit medlemskab.

Ét liv, Én tid, Ét menneske.

Morten Albæk skød netværksåret 2019 igang med et brag, da Virtu Business Club var samlet til nytårstaffel i Aarhus.

Rettidig omsorg

Jens Moberg var dagens hovednavn til nytårstaffel i Big Bio Herlev, hvor Rasmus Kjær stod bag menuen. Aftenen blev rundet af med en eksklusiv snigpremiere.

Verden ifølge Asger Aamund

Asger Aamund udfordrer og underholder i sit foredrag om ledelse og globalisering. Foredraget bygger på mange års erfaringer fra toppen af dansk erhvervsliv. Sted: København. Dato: Oktober 2018. Nærmere informaion følger.

Er der en ny finanskrise på vej?

Lars Christensen er noget så sjældent som en økonom, der tør sige sin mening. Lars kan forklare ellers tørre og svære finansielle emner på en måde, så alle kan forstå det uden, at det bliver kedeligt. Sted: Vejle. Dato: November 2018. Nærmere information følger.

Virtu Business Club Exclusive events

Unikke oplevelser, der kan tilkøbes dit medlemskab

PNDKR etapeløb

PNDKR er cykelfokets forkortelse for Postnord Danmark Rundt. Du kan komme helt tæt på Team Waoo og de andre proffer undervejs i dette eksklusive 3 dages etapeløb.

Chasing Cancellara VIP experience

Få adgang til VIP område og middag med stjernerne.

Legends Dinner

Gourmetmiddag og anekdoter. En ganske særlig aften i selskab med en cyklingens legender. Hvem, hvor og hvornår offentliggøres senere.

Virtu Business Club Travel

Årets netværksrejser, der kan tilkøbes.

Netværksrejse forår

Området omkring Jávea i Spanien er den foretrukne destination for flere World Tour hold. I april 2018 var Virtu Busienss Club dannede området ramme om årets første netværksrejse.

Netværksrejse forår

Medlemmer fra Virtu Business Club nød foråret i Toscana med masser af bjerge, gode kaffestop, lækker mad og naturligvis erhvervsindslag.

Gran Fondo Sportful (UDSOLGT)

Udfordrende Gran Fondo i Dolomitterne. Vælg mellem ruter på hhv. 205 eller 133 km. som dit sæsonmål for 2019. Turen er udsolgt med 50 deltagere.

Netværksrejse efterår (UDSOLGT)

Tag med til Selva på Mallorca hvor vi bor på Can Cota i en malerisk kulisse for foden af den grønne Serra de Tramuntana bjergkæde.