Ny i

Virtu Business Club

Kom godt i gang med netværket

Virtu Business Club er et erhvervsnetværk for cyklende ledere og beslutningstagere, og vi vil gerne hjælpe dig godt i gang, så du får mest muligt ud af den tid, du bruger med os.

Når du melder dig ind i Virtu Business Club, bliver du ringet op af den lokale Club Manager, der byder dig velkommen. Her har du mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål. Efter samtalen får du fremsendt et elektronisk spørgeskema, hvor du bedes svare på en række spørgsmål, der sikrer en god forventningsafstemning imellem dig, din virksomhed og os.

Det tager ca. 5 minutter at udfylde netværksafstemningen, og herefter ved vi meget mere om, hvad dine ønsker og forventninger er og har de bedste forudsætninger for at indfri dem.

Mentorordning

Vi tilbyder desuden en mentorordning, hvor vi matcher dig med et af vores lokale medlemmer. Din mentor kender netværket, de lokale deltagere, har styr på websiden og kalenderen. Vi opfordrer til, at du og din mentor mødes til en indledende kop netværkskaffe. Mentoren vil være din wingman i din første tid i Virtu Business Club og med hans/hendes hjælp, får du hurtigt mest muligt ud af dit engagement i netværket.