Virtu Business Club fik

fint besøg

Imponerende fremmøde og fint besøg

Business Day og Legends Dinner

“Do you mind… I’m in the middle of something here”

B.S. Christiansen afbrød Jens Voigt med et glimt I øjet. Jens Voigt var kort forinden ankommet til Comwell Korsør midt i B.S. Christiansens foredrag og anekdoten om det voldsomme styrt i Tour de France, hvor B.S. Christiansen havde lovet Bjarne Riis ikke at vige fra Jens side. Det løfte fik en stakkels helikopterpilot at føle, da han måtte læsse diverse grej af redningshelikopteren for at gøre plads til den ekstra passager.

B.S. afbrød sit foredrag og kaldte Jens på scenen, så han kunne hilse på de mere end 100 medlemmer og gæster, der var samlet denne dag. Jens er ligesom B.S. en god og levende fortæller, og derfor måtte B.S. med sin velkendte bestemte tone afbryde Jens, så medlemmerne kunne få resten af de mange anekdoter og betragtninger, B.S. på fornem vis formår at inspirere og underholde med, og hvor tilhørerne kan drage paralleller til deres egen travle hverdag i erhvervslivet.

B.S., Bjarne Riis og Jørgen Clevin

B.S. Christiansen var hovednavn på Virtu Business Clubs store årlige netværksdag, hvor medlemmer fra hele landet er samlet til inspiration og networking. Derudover leverede Bjarne Riis og Virtu Cycling Groups nye CEO, Anders Gram, et kig bag facaden og svarede på spørgsmål om alt fra Villaen i Lucca til drømmen om et dansk World Tour hold i 2021, hvor Tour de France med stor sandsynlighed starter i Danmark.

I Virtu Business Club handler networking om at lære personen bag visitkortet at kende. Derfor var dagens netværksøvelse inspireret af Jørgen Clevin og gav medlemmerne mulighed for at se sig selv illustreret som et personligt våbenskjold. Et par medlemmer kunne endda tage hjem med lækre præmier fra Castelli og Sportful for deres indsats med at portrættere hinanden.

En Legende med klasse

Efter en lang og givende dag i konferencelokalet var det tid til Legends Dinner. Comwell Korsør viste sig fra sin bedste side. I den smukke glassal var der dækket op til fire retters gourmetmiddag.

Her var der ingen, der afbrød Jens Voigt, og alle 90 gæster blev taget med på rejsen fra opvæksten i Østtyskland til højdepunkterne i en lang og flot cykelkarriere.

Senere var Bjarne Riis med på scenen. I det dæmpede lys og med et godt glas rødvin på bordet delte de historier med gæsterne fra deres fælles tid på Team CSC og Saxo Bank.

Efter middagen viste Jens Voigt atter engang noget af det, der har gjort ham så populær. Mens mange andre stjerner kan virke reserverede, nåede Jens at slå sig ned ved stort set alle bordene og falde i snak med gæsterne om stort og småt.

Vi ses til næste år

En oplevelse rigere kunne vi alle gå til ro. Nu glæder vi os allerede til næste års Business Day og Legends Dinner den 8. november 2019 på Comwell Kellers Park i Vejle.

SNAPSHOTS FRA BUSINESS DAY OG LEGENDS DINNER