Sturup Raceway med

Mercedes Benz

Cycling og fede biler

Arrangementet på Sturup Raceway er ved at udvikle sig til en klassiker i Virtu Business Club, og i år kunne 35 deltagere glæde sig over et stærkere set-up end nogensinde.

Mercedes Benz stillede nemlig med hele 6 biler, og imellem cykel-aktiviteterne blev der sparket dæk og brugt udtryk som bi-turbo, AMG, V8 med flere.

Blandt cykeldisciplinerne var både linjeløb og holdløb. I holdløbene fik alle hold lidt hjælp af enten Mathias Kriegbaum, der er professionel hos Team Waoo eller eks proffen Brian Vandborg. Sidste disciplin var det muntre “Pace-Race”. Her skulle deltagerne afmontere GPS og armbåndsure og derefter forsøge at køre en omgang på præcis 3:50, svarende til præcis 30 km/t.

De dygtige og heldige vandt pladser i de superbiler, der senere skulle indtage racerbanen. Først stod den dog på frokost. Den lækre buffet blev suppleret med smagsprøver på gourmetpølser og kylling tilberedt på Silo Grill.

Efterfølgende kom Lamborghini Sverige forbi med en Lamborghini Huracan og gav fire deltagere et par hurtige omgangen som passager.

Senere indtog Mercedes Benz banen, og her fik deltagerne selv lov at køre. Med kyndig instruktion fra Mercedes AMG instruktøren fik alle mulighed for at give den gas i modeller som CLS 400 d Coupé og E 350 Coupé, mens instruktøren viste vejen i sin AMG GTC Roadster.

Smilene var brede, og de blev ikke mindre, da alle fik tilbudt en såkaldt “hot lap” i samme AMG GTC Roadster med hele 585 HK som passager hos instruktøren, der har en fortid som racerkører.

På sådan en dag med smil på læben og sved på panden blev der skabt nye relationer og eksisterende relationer blev styrket.

SNAPSHOTS FRA DAGEN