Virtu Business Clubs helt egen

Forårsklassiker

Strade Bianche Mols Bjerge 2018

55 deltagere udnyttede det smukke forårsvejr i slutningen af maj til en netværks- og cykelopelvelse udover det sædvanlige. Virtu Business Clubs helt egen forårsklassiker er stærkt inspireret af det prestigefyldte cykelløb Stade Bianche, der byder på smukke hvide grusveje og kuperet terræn i Italien.

Allerede fra morgenstunden var humøret højt, da medlemmer fra hele landet hilste på hinanden ved ankomst til Fuglsøcenteret. I flokken var også en del nye ansigter, da flere medlemmer havde benyttet lejligheden til at invitere forretningsforbindelser med til dette PLUS event*.

Team Virtu Cycling Women stillede stærkt op med sportsdirektør Carmen Small, der gav et status fra teamet, der gør sig på World Touren. Også rytterne Christina Siggaard, Trine Schmidt og Louise Norman Hansen var tilstede og svarede på spørgsmål fra gæsterne, der samtidig nød morgenbuffeten og påsætte de personlige rygnumre fra ProPrint, der udgjorde dagens navneskilte for at fuldbyrde cykelløbsstemningen.

Opdelt i to grupper med udgangspunkt i deltagernes egne ambitioner for cykelturen drog vi afsted på cyklerne. Bag feltet sad Team Virtu Cycling Womens mekaniker klar i teambilen fra Mercedes Benz.

Dagens rute bød på 65 kuperede kilometer i det smukke landskab i Mols Bjerge. 4 gruspavéer skulle passeres. Teambilen var klar med ekstra hjul, når en uheldig deltager punkterede. “10 eller 11 speed?” råbte mekaniker Michael Jensen, da han steg ud af bilen, og få øjeblikke efter at have fået svaret, var der et nyt hjul monteret på cyklen, og deltageren var på farten igen.

I feltet fandt man også rytterne fra Team Virtu Cycling Women samt Virtu Business Clubs eks-proffer Claus Michael Møller og Michael Reihs, så der var masser af tips og tricks til deltagerne undervejs.

Ruten gik også forbi den smukke gård, der tilhører Virtu Travels Mikkel Wurtz. På gårdspladsen var cykelstativer linet op, og i haven var der dækket op til lækker frokost og networking.

Efter frokost, kaffe og kage blev drikkedunkene på ny fyldt op med koldt vand til den restende del af turen i den varme forårssol.

Tilbage på Fuglsøcenteret var der linet kølige forfriskninger og frisk kaffe op, så deltagerne kunne runde dagen af sammen, inden alle igen drog hjem til alle dele af landet.

Nye relationer var skabt og gamle var blevet styrket.

*PLUS events er din mulighed for anderledes netværks- og cykeloplevelser. Disse events kan bruges som hospitality, da du som medlem kan invitere kunder eller samarbejdspartnere med. Læs mere om indholdet af de forskellige medlemskaber eller se alle PLUS events.

SNAPSHOTS FRA DAGEN