Virtu Ride med

Mads Pedersen

STJERNESTØV

Iført Dannebrogstrøje præsenterede Mads Pedersen sig selv som professionel cykelrytter og iværksætter -om kort tid åbner han nemlig cykelforretning nær hjemmet i Tølløse.

Også Team Virtu Cyclings tidligere juniorverdensmester, Jakob Egholm, havde lagt vejen forbi denne dag. Jakob og Mads er træningskammerater og kom direkte fra Lolland, hvor ruten til det nært forestående DM var blevet testet.

På Café Freunde i Roskildes nye bydel Trekroner var 25 medlemmer samlet til networking og en god kop kaffe inden afgang på dagens cykeltur.

Som altid bød cykelturen på en god blanding af social ride med mulighed for networking på to hjul samt små væddeløb og Strava segmenter, hvor alle uanset niveau fik mulighed for at få lidt god træning ud af turen.

Undervejs gav Mads Pedersen og Jakob Egholm tips og tricks til blandt andet intervaltræning og bakkekørsel.

Efter cirka 50 gode km. blev der sagt tak for i dag og på gensyn til nye oplevelser næste gang.

I Virtu Business Club mener vi ikke overraskende, at netværk er guld værd. Netop netværk kommer jævnligt medlemmerne til gode, når vi takket være gode kontakter i såvel erhvervslivet som i cyklingens verden får besøg af interessante personligheder.

I disse dage er vi i fuld gang med at planlægge efteråret og vinteren i alle netværksbyerne. Hold øje med din lokale kalender og se, hvornår der drysser stjernestøv nær dig. Find lokale kalendere her.

SNAPSHOTS FRA DAGEN