Det bedste fra begge verdener!

Virtu Business Club er ikke bare et erhvervsnetværk – ej heller en cykelklub. Virtu Business Club er en stærk kombination af begge dele, og det bærer størstedelen af arrangementerne præg af.

For nylig havde Virtu Business Club København besøg af en stærk duo bestående af en fremtrædende erhvervsprofil og en stor personlighed fra cyklingens univers. Signium var vært for arrangementet, hvor mere end 60 forventningsfulde medlemmer mødte frem.

Thomas Borgen er CEO i Danske Bank og leder ca. 20.000 medarbejdere i en tid, der kræver forandringer. Under temaet “transforming for the future” inspirerede han publikum med gode og dårlige eksempler, der gav alle stof til eftertanke i forhold til egen forretning.

I pausen efter Thomas indlæg havde Moltkes Palæ sørget for skøn mad, og snakken gik lystigt ved alle borde, hvor gamle relationer blev plejet og nye blev skabt.

Jørgen Leth indtog scenen med anekdoter fra et langt og spændende liv, hvor cykling altid har spillet en central rolle. Undervejs blev vi blandt andet mindet om, at et lykkeligt (arbejds)-liv kræver mod til at sige fra. Eksempelvis når kommentatorkollegaerne mener, at man ikke bør ytre egen begejstring eller foragt for de enkelte ryttere. “Nonsens” kaldte Jørgen det og stod fast på sin holdning – til glæde for mange Tour de France seere.

Arrangementet var blandt de mere end 40 årlige begivenheder, et medlemskab i Virtu Business Club giver adgang til. Se mere om, hvad et medlemskab eller indeholder her.

SNAPSHOTS FRA DAGEN