VIRTU PERFORMANCE

.

Seks måneders effektivt træningsforløb

med tests, fællestræning, workshops og foredrag

VIRTU PERFORMANCE er dit personlige træningsforløb. Med udgangspunkt i en test af dit niveau vil du over 6 måneder blive guidet til at træne ligeså smart og effektivt som de professionelle.

Dit VIRTU PERFORMANCE forløb starter med en laktattest. Den har til formål at måle din aktuelle fysiske kapacitet, og med den som udgangspunkt vil du få tildelt dine træningszoner. Med dine zoner ved du præcist med hvilken puls, og evt. med hvilke watt, du skal køre i intervallerne.

Hver måned mødes vi til en fælles træning. Disse træninger vil basere sig på den type træning og de intervaller, du har fået tilsendt ved månedens start. Vi ses én gang om måneden, men vi giver dig månedlige vejledende programmer til, hvordan du effektivt og målrettet kan træne på egen hånd resten af tiden i forløbet.

Disse programmer vil basere sig på den mængde træning, du forventer at kunne opretholde på ugentlig basis.

Få tilsendt vores  brochure om VIRTU PERFORMANCE for mere information.

Inkluderet i dit forløb

  • Laktattest
  • Valg mellem: en opfølgende laktattest ved forløbets afslutning, Body Coach-kuren (vægttab, der giver dig flere watt/kg) eller Trainingpeaks (9 mdr. abonnement)*
  • Månedlige træninger
  • Månedlig træningsvejledning
  • To inspirerende foredragsaftener / workshops
  • Event: ”Mont Ventoux på én dag” i Vejle

Prisen for forløbet er kr. 5.000 inkl. moms (kr. 3.500 for medlemmer af Virtu Business Club)

* Kun én af valgmulighederne er inkluderet i dit forløb, men du kan tilvælge så mange af de tre, du ønsker, mod ekstra betaling.

Virtu Performance forløbet starter op i starten af januar 2020, men fysiologiske tests vil blive foretaget i løbet af december for allerede tilmeldte – og igen i januar for de deltagere, der melder sig til forløbet i sidste del af december.

Virtu Performance forløbet bliver afholdt i Aalborg, Aarhus og i Københavnsområdet. Fællestræning bliver afholdt den 1. søndag i måneden fra kl. 10.00 til 16.00 fra januar til juni.

Laktattest

Vi indleder dit forløb med en professionel test

Med en laktattest bliver du testet som de professionelle. For at forbedre dig som cykelrytter er det afgørende, at du kender dit nuværende niveau.

Med en laktattest måles niveauet af mælkesyre i blodet ved forskellige intensiteter.

Når man tester mælkesyreniveauet er det for præcist at kende hvilke belastninger hvor din krop skifter mellem forskellige typer af energiforbrænding, og det er på baggrund af disse overgange, dine træningszoner udregnes.

Din laktattest foregår på din egen cykel monteret på en home-trainer og tager omkring 1,5 time. Du vil blive sat til at køre progressivt fra lav til høj intensitet, hvor målinger af dit laktatniveau foretages løbende med et lille prik i din finger.

Vi vil derefter være i stand til at se relationen mellem dit watt-output og din puls, og fortælle dig præcist ved hvilken puls og watt-belastning dine personlige zoner let, medium og AT (syregrænse) ligger.

*Du har mulighed for at tilvælge en ekstra laktattest ved slutningen af VIRTU PERFORMANCE- forløb.