Virtu Business Club deltog i

Chasing Cancellara

Høj sol, store smil og sved på panden

Chasing Cancellara bød på det hele.

På årets sidste sommer dag den 31. august skinnede solen fra en skyfri himmel over Silkeborg. En uge senere kiggede efteråssolen viste efterårssolen sig over Farum.

Allerede i ugerne op til de to events blev der trænet i den smukke men svære disciplin holdløb, som Chasing Cancellara er bygget på i Danmark. Medlemmer fandt sammen og dannede hold á 4 med andre medlemmer – nogle benyttede i stedet muligheden for at invitere kunder og danne deres eget hold.

Alle stod de dog klar på startrampen, som flere havde imødeset med lige dele spænding og frygt. Første hold på rampen var Fabian Cancellara and Friends. I Silkeborg kørte han med 3 stærke ryttere fra Team Waoo, mens han i Farum havde skiftet et par af rytterne ud med bl.a. Brian Holm, der stillede op i fuld Deceuninck Quick Step tricot.

På andre hold fandt man udover de mange glade motionister flere andre tidligere professionelle, blandt andre Bjarne Riis og Bo Hamburger.

Trods spændingen fik speaker Dennis Ritter sendt alle godt afsted fra rampen og ud på den 54,6 km. lange rute. De mange Motorcykel Marshalls stod klar på linje til at følge hvert eneste hold godt ud på ruten – og tage imod dem igen, når de nærmede sig mål.

Tilbage i målområdet var der smil og highfives, mens Fabian Cancellara selv hængte de velfortjente medaljer om halsen på alle deltagerne.

I solen blev dagens anstrengelser evalueret, mens energidepoterne blev fyldt op inden præmieoverrækkelsen, der bød på både champagnesprøjt og flotte lodtrækningspræmier.

Hos Virtu Business Club mener vi, at fælles store oplevelser er en af nøglerne til gode relationer, og derfor er vil klar på startrampen igen til næste år – for Chasing Cancellara var i høj grad en stor oplevelse.