Mød Riis, Ryder og mange flere til et åbent event om

Virtu Business Club 2020

Kære erhvervsrytter!

Virtu Business Club inviterer til et åbent og uforpligtende event, hvor du kan blive introduceret til, hvordan vores cyklende erhvervsnetværk ser ud anno 2020. Hør oplæg fra både Douglas Ryder og Bjarne Riis.

Virtu Business Club indbyder til et åbent event for alle nuværende medlemmer og interesserede i Virtu Business Club. Her kan du bl.a. kan høre inspirerende oplæg fra stifter og medejer af NTT Pro Cycling, Douglas Ryder, samt Team Manager på NTT Bjarne Riis. Du vil i løbet af aftenen kunne høre om vores kalender af events, unikke rejser og eksklusive muligheder for at komme helt tæt på cykelsportens absolutte verdenselite i form af Virtu Cyclings medejerskab af WorldTour-holdet NTT Pro Cycling.

Vores info-event finder sted to steder i landet:

  • Søndag den 23. februar kl 17.30-20.00 på Munkebjerg Hotel i Vejle
  • Mandag den 24. februar kl 18.00-20.30 på Hotel Phoenix i København 

VIRTU BUSINESS CLUB I 2020
I løbet af aftenen vil de ansvarshavende for Virtu Business Club  introducere netværket, som det  ter sig ud i 2020. Her vil du kunne høre mere om hvordan du som medlem af Virtu Business Club bliver en del af et fællesskab, der både kan hjælpe dig til at udbygge dine forretningsmuligheder, opbygge din form og til at få passion og forretning til at gå op i en højere enhed.

LAD DIG INSPIRERE AF GRUNDLÆGGER OG EJER AF NTT PRO CYCLING, DOUGLAS RYDER
I løbet af aftenen får vi eksklusivt besøg af grundlægger og ejer af NTT Pro Cycling Douglas Ryder. Ryder har med sit Sydafrikanske cykelhold formået at skabe ikke blot sportslige resultater og et stærkt brand, men tilmed opbygget et banebrydende velgørenhedsprojekt med Qhubeka Charity, der hjælper Afrikanske unge i skole, i job og på hospitalet. Du kan høre mere om cykelholdet og hvordan WorldTour-cykling ikke blot handler om resultater, business eller brand-værdi, men at der kan være en dybere mening med at træde i pedalerne.

BJARNE RIIS OM NTT – STATUS PÅ HOLDET, MÅL FOR SÆSONEN OG PARTNERSKABETS BETYDNING FOR VBC
Du vil på vores info-event også kunne høre sportslig manager på NTT, Bjarne Riis, give et indblik i hans nye rolle hos NTT, hvordan han ser sin opgave i at få et mandskab til at arbejde sammen, hvad status er på holdet lige nu, og hvilke forventninger han har til sæsonen.
Riis vil desuden  give et indblik i, hvad det nye partnerskab mellem Virtu Cycling og NTT Pro Cycling betyder for Virtu Business Club. Riis vil fortælle om, hvilke muligheder det giver for at tilbyde unikke oplevelser – ikke blot for medlemmer af VBC, men også for at medlemmerne med disse oplevelser kan styrke relationen med deres vigtigste kunder og samarbejdspartnere.

Arrangementet er åbent for alle, uforpligtende og henvender sig til enhver, der kunne være interesseret i hvordan, man kan kombinere forretningsmæssige interesser med et fællesskab omkring passionen for cykling.

LOKATION JYLLAND
Munkebjerg Hotel
Munkebjergvej 125
7100 Vejle

TIDSPUNKT: 17.30 – 20.00
TILMELD DIG HER

LOKATION KØBENHAVN
Hotel Phoenix
Bredgade 36
1260 København K

TIDSPUNKT: 18.00 – 20.30
TILMELD DIG HER

Se videoen for en kort introduktion fra Douglas Ryder om NTT Pro Cycling og mulighederne for Virtu Business Club