Training camp med Bjarne Riis

Lombardiet 2018

Stærkt netværk og store cykeloplevelser

Inden det tidlige sommervejr indtog Danmark var 60 gæster fordelt over to forlængede weekender i Lombardiet med Virtu Business Club og tyvstarte cykelsæsonen. Første hold rejste fra København og ugen efter var der afgang fra Billund.

Allerede i lufthavnen kunne det mærkes – der var store forventninger til de kommende dage. Cyklerne var nogle dage forinden afleveret og stod allerede klar ved Iseo søen sammen med chefmekaniker Christophe.

Vel ankommet til Iseo søen var vi hurtigt i cykeltøjet og klar til afgang på cyklerne. Det blev til en fin lille forsmag på de kommende dages store cykeloplevelser, inden vi var retur ved færgelejet ved søen.

TIL LANDS OG TIL VANDS

Den lille færge tog sig godt ud med 40 cykler og ligeså mange glade cykelmotionister ombord på vej mod vores base for de kommende dage, hotellet i et ombygget kloster på den lille smukke ø Monte Isola. Synet af de mange cykler og glade ryttere gentog sig hver dag – om morgenen så alle forventningsfulde og lidt spændte ud, mens hjemturen om eftermiddagen var præget af brede smil og trætte ben.

Med hele tre distancer og grupper at vælge imellem hver dag, var der rig mulighed for at tilpasse udfordringerne til sig eget niveau. Nogle snuppede et ekstra kaffestop mens andre kæmpede sig helt til bjergets snedækkede top.

VELBEKOMME

Til frokost mødtes alle grupper og nød det italienske køkken på de skønne og autentiske restauranter, som man aldrig oplever uden stedkendte guider.

Maden alene er jo næsten værd at rejse til Italien for, og hver aften på smukke gamle kloster bød på skønne middage og rig mulighed for at opbygge nye og pleje gamle relationer.

Faglig sparring var programmet den ene aften, hvor emner som stress, generation Y og udfordringerne med at tiltrække gode kandidater til virksomhederne blev diskuteret.

BIKEFIT PÅ BJERGET

Bjarne Riis gjorde os selskab på begge rejser og delte ud af anekdoter og gode cykeltips under middagen. Derudover blev det skarpe øje for korrekt siddeposition udnyttet på en af opkørslerne, hvor mange gæster fik gode råd til justering og optimering. På toppen af bjerget stod chefmekaniker Christophe klar til at hæve og sænke sadler og styr mv.

Christophe har været trofast mekaniker for Bjarne Riis siden 90’erne, og udover at være en fantastik mekaniker, er han altid god for en sjov historie. Så i hotellets til lejligheden indrettede ryttergård og værksted var der altid leben og god stemning før og efter dagens cykeltur.

FEEL LIKE A PRO

På cykelturen var Christophe på plads i følgebilen. Man følte sig som en pro, når man inden stigninger kunne smide det varme tøj i bilen for at få det igen på toppen inden en kølig nedkørsel.

En der altid nyder denne service er Rasmus Guldhammer, der er rytter på Team Virtu Cycling. Rasmus gjorde os selskab på begge rejser og gav især gæsterne i den hurtigste gruppe gode udfordringer undervejs.

RUTEPROFILER OG VELFORBEREDTE GUIDER

1000 tak til gutterne fra VIRTU TRAVEL. Det var tydelig for alle gæster, at guiderne var velforberedte. Hver aften blev der udleveret printede ruteprofiler for den kommende dags cykelruter. Læs mere om VIRTU TRAVEL her.

SNAPSHOTS FRA REJSEN