Virtu Business Club på

Amager Bakke

Et af mange spændende virksomhedsbesøg

med Virtu Business Club

Hvert år besøger Virtu Business Club spændende virksomheder i hele landet. Med netværk i hele otte byer er der nok at vælge imellem.

Torsdag eftermiddag var Virtu Business Club på besøg hos Amager Bakke. Et interessant projekt, hvor bygningen til byens nye affaldsforbrænding omdannes til rekreativt område med skibakke på taget, verdens højeste klatrevæk på facaden, café på toppen samt mulighed for at vandre, motionere, lege eller blot nyde udsigten fra toppen i mere end 80 meters højde.

Som altid startede vi med en kort præsentationsrunde, inden vores værter fra Amager Bakke gav en rundvisning og et spændende indblik i det meget kreative og ambitiøse projekt samt nogle af de mest kreative idéer, der trods alt ikke kunne realiseres.

I sådanne rammer er det nemt at netværke, og snakken gik lystigt i gruppen, mens fascinationen lyste ud os alle sammen.

Efter rundvisningen stod den på god forplejning fra Dinnr.dk. Dagens menu var en lækker pastaret, så depoterne var fyldt op hos de 14 deltagere, der havde valgt at cykle med i det efterfølgende Night Ride.

46 km. med lys på cyklerne rundt om Amager – især strækningen langs diget ved Kalvebod Fælled var en god oplevelse denne smukke efterårsaften.

Tak for en god eftermiddag og aften til såvel medlemmer, gæster og vores værter fra Amager Bakke – Vi glæder os allerede til at komme igen, når byggeriet er færdigt og faciliteterne taget i brug.

Snapshots fra dagen