Virtu Business Club i

Nice

STÆRKT NETVÆRK OG STORE CYKELOPLEVELSER

Sommeren i Danmark var bestemt ikke noget at klage over, men vi forlængede den lidt ekstra med en tur til Nice over to forlængede weekender i September. Første hold rejste fra København, og ugen efter var der afgang fra Billund.

Cyklerne stod klar ved hotellet i Menton ved Nice sammen med chefmekaniker Christophe. Vi gjorde hurtigt klar til en kort tur, der lige testede opsætningen af cyklerne og benene – en dejlig forsmag på, hvad der ventede os de kommende dage.

Vi delte os op hver dag, så vi ikke fyldte for meget på vejene og samtidig tog højde for forskellige behov til distance og sværhedsgrad. Frokost- og kaffepauserne fik vi dog som regel tilpasset, så alle var der på samme tid.

Der var også rigelig mulighed for at blive udfordret intellektuelt med netværksøvelser, hvorved vi alle kom endnu tættere på hinanden.

En stor tak skal også lyde til VIRTU TRAVEL – guiderne var velforberedte og altid i godt humør. Ikke mindst de uddelte ruteprofiler hver aften for den kommende dags cykeltur var populære.

Snapshots fra dagen